LegendCon - Program v sobotu
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek LegendCon - Program v sobotu

LegendCon - Program v sobotu

derk

derk

Podívejte se, co jsme si pro vás připravili na LegendConu v sobotu. Přednášky (Herdyn, Jump, Eze, Dejv, Odstranovac), finále hlavního turnaje a další.

Reklama

LegendCon probíhá od 

31. 1. - 2. 2. 2014

. Hlavní program se koná v pátek a v sobotu. Kompletní informace o LegendConu (jak se tam dostat, jak získat lístky, na co se můžete těšit) najdete v tomto článku. 

Všechny potřebné informace: http://www.tryhard.cz/novinky/1039-legendcon-blizsi-informaceFacebooková událost: https://www.facebook.com/events/185571751653268

Teď už se ale podíváme na konkrétní program. Na 

sobotu 1. 2.

 jsme si pro vás připravili řadu přednášek, diskuzí a také zápas o třetí místo a finále turnaje od PLAYzone, ve kterém uvidíte ty nejznámější domácí týmy. Začíná se od

 09:00

 a program bude až do noci. Nyní se podíváme na konkrétní harmonogram.

Program na sobotu 1. 2. 

09:00 O největší LAN akci v ČR

(Lukáš "Jump" Vobecký)

Na LegendConu se během přednášky o LanCraftu podíváme blíže na nejznámější počítačovou lanparty u nás. LanCraft si získal tisíce fanoušků, kteří ho rok co rok navštěvují. Na LegendCon přijde o LanCraftu, jeho historii a budoucnosti povídat jeho zakladatel a hlavní pořadatel Lukáš “Jump” Vobecký.

10:00 Summoner's Questions

(Lubomír "Eze" Jurka)

Představení tvůrců, projektu a pořadu Summoners Questions od vzniku po současnou podobu. Tvorba pořadu, otázky a grafická úprava. Představení hostů pořadu a akcí, které budeme natáčet. Závěrečný prostor k otázkám od posluchačů.

11:00 Autogramiády s top hráči

Autogramiáda a focení se známými českými a slovenskými profesionálními hráči League of Legends. Nepropásněte šanci získat autogram od našich reprezentantů z nejlepších domácích celků.

12:00 PRO turnaj - zápas o třetí místo

Živý komentovaný stream zápasu o 3. místo League of Legends turnaje profesionálů. Hraje se formát bo3, můžeme tedy čekat až 3 hry v jednom zápase. Turnaj je pouze pro 4 nejlepší pozvané celky z ČR a Slovenska.

15:00 League of Legends Cosplayeři

Chtěli byste se dozvědět něco o cosplayerské scéně League of Legends a cosplayi všeobecně? Tak zavítejte na naši přednášku a dozvíte se spoustu zajímavostí ohledně temných zákoutí tvorby kostýmů, použivaných postupů a materiálů, roleplayingu, světově známých cosplayerech a mnohem více :)

16:00 Přednáška s Herdynem

(Pavel "Herdyn" Mikeš)

Beseda s nejoblíbenějším domácím hráčem, dlouholetým kapitánem nejúspěšnějšího českého týmu eSuba, tvůrcem oblíbeného pořadu WoLe a streamerem Pavlem "Herdynem" Mikešem.

17:00 Tryhard Tierlist

(Viet "Dejv" Bui Anh & Michal "odstranovac" Duchoň)

Tryhard.cz představí exkluzivně na LegendConu svůj nový projekt, kde ti nejlepší čeští a slovenští hráči sestaví žebříček šampionů League of Legends seřazený dle jejich síly a užitečnosti ve hře. Součástí přednášky bude kromě vysvětlení rozdělení i diskuze s účastníky.

18:00 PRO turnaj - finále

Živý komentovaný stream finále League of Legends turnaje profesionálů. Hraje se formát bo3, můžeme tedy čekat až 3 hry v jednom zápase. Turnaj je pouze pro 4 nejlepší pozvané celky z ČR a Slovenska.

21:00 Přenos LCS

Anglický stream z League Championship Series. Sledujte spolu s ostatními jak se daří těm nejlepším celkům z Ameriky v třetím týdnu Spring Splitu sezóny 2014!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama