LegendCon: Program v pátek
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek LegendCon: Program v pátek

LegendCon: Program v pátek

derk

derk

Máme tu další informace k LegendConu, konkrétně úplný program na pátek. Podívejte se, na co se můžete těšit!

Reklama

LegendCon probíhá od

31. 1. - 2. 2. 2014

. Hlavní program se koná v pátek a v sobotu. Kompletní informace o LegendConu (jak se tam dostat, jak získat lístky, na co se můžete těšit) najdete v tomto článku.

Všechny potřebné informace: http://www.tryhard.cz/novinky/1039-legendcon-blizsi-informaceFacebooková událost: https://www.facebook.com/events/185571751653268

Teď už se ale podíváme na konkrétní program. Na

pátek 31. 1.

jsme si pro vás připravili řadu přednášek, diskuzí a také první kolo PRO turnaje od PLAYzone, ve kterém uvidíte ty nejznámější domácí týmy. Začíná se od

09:00

a program bude až do noci. Nyní se podíváme na konkrétní harmonogram.

09:00 Herní klub RE-LOAD

(Jan "Ostricker" Olšanský + Kateřina "Minxy" Horáková)

Hlava Herního klubu RE-LOAD bude mluvit o tom, kde se vzala myšlenka, co obnášelo klub vybudovat a na jaké problémy během toho narazil. Dále pak o aktuálním fungování klubu a o jeho budoucnosti. Dále se představí streamerka a youtuberka Minxy, která promluví o svém působení na herní scéně.

10:00 Ze života progamera

(Petr "Xnapy" Jirák)

Jak vypadá den v životě profesionálního hráče League of Legends? Tuto otázku vám zodpoví Petr Jirák, manažer a trenér nejznámější česko-slovenské sestavy hrající v barvách Frozenriders. Ukázka toho jaká hráče čeká cesta a jaké překážky musí překonat, když se chce dostat na vrchol.

11:00 Tisková konference se zástupci týmů

Začátku League of Legends turnaje pro profesionály bude předcházet moderovaná tisková konference, které se budou účastnit zástupci jednotlivých pozvaných týmů. Hráči budou odpovídat jak na dotazy tisku, tak na dotazy z publika.

12:00 1. Semi-finále PRO turnaje

Živý komentovaný stream prvního semifinále League of Legends turnaje profesionálů. Hraje se formát bo3, můžeme tedy čekat až 3 hry v jednom zápase. Turnaj je pouze pro 4 nejlepší pozvané celky z ČR a Slovenska.

15:00 PLAYzone a sezóna 2014

(Tomáš "greener" Mikula)

Zástupce organizace Playzone poodhalí zákoutí česko-slovenského progamingu a představí League of Legends sezónu 2014 jenž bude zakončena Mistrovstvím České Republiky. Následovat bude diskuze s návštěvníky na téma pořadatelství a progaming v ČR a SR.

16:00 LoLBoost lekce

(Pavel "Mozilla" Klaban)

Skupinová lekce s profesionálním hráčem. Rozebereme si základní návyky, taktiku a přístup ke hře, součástí přednášky bude rozbor hry profesionálních celků a hromadná diskuze s lektorem z Challenger League.

17:00 Tryhard Podcast

(Matyáš "Xykon" Frydrych)

Oblíbený diskuzní pořad od portálu Tryhard.cz tentokrát živě. Moderátor Xykon si pozve známé české a slovenské top hráče k diskuzi na aktuální témata League. Samozřejmostí je i zapojení publika.

18:00 2. Semi-finále PRO turnaje

Živý komentovaný stream druhého semifinále League of Legends turnaje profesionálů. Hraje se formát bo3, můžeme tedy čekat až 3 hry v jednom zápase. Turnaj je pouze pro 4 nejlepší pozvané celky z ČR a Slovenska.

21:00 Přenos LCS 

Anglický stream z League Championship Series. Sledujte spolu s ostatními jak se daří těm nejlepším celkům z Evropy v třetím týdnu Spring Splitu sezóny 2014!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama