LegendCon preview přednášek
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek LegendCon preview přednášek

LegendCon preview přednášek

David Růžička

David Růžička

7. 1. 2013 15:13

Legendcon si připravil miniseriál o přednáškách, které budete moci na akci očekávat.

Reklama

Jako první jsme pro Vás vybrali přednášku od

Stylera - Vše o streamech

Chtěli byste někdy natáčet videa, nebo streamovat pro ostatní lidi své hraní? Pokud vás zajímá co je k tomu potřeba, jak vše nastavit, nebo jak výkonný počítač či připojení k internetu je třeba, případně jak vyladit již fungující stream? Potom je toto přednáška jako dělaná právě pro vás.

Dále se můžete těšit na

Aima

a jeho přednášku -

Co si musí hlídat pro-midař

Dozvíte se vše, co Vás zajímá o midu. Doporučí nejvhodnější postavy a counterpicky, kdy a kde wardovat, ve které části hry jít na gang, nebo farmit. Přijďte si utřídit informace, nebo se dozvědět nějaké novinky, či zajímavosti.

A poslední přednáškou kterou vám dnes představíme je

fof0tova

přednáška -

Jak vyhrát každou LoL hru jako jungler

Jak již název přednášky napovídá, dozvíte se spoustu zajímavých informací, rad a návodů, které zlepší vaše schopnosti a znalosti mapy v místech mezi lajnami. Tipy, které hrdiny pickovat k jakému týmu, kdy je rozumné jít na gang, kdy counterjunglit a kdy raději běhat mezi svými creepy.

Soutěž o intro!

V neposlední řadě jsme si pro vás připravili soutěž. Po více či méně úspěšných pokusech o natočení vlastního traileru jsme se rozhodli, že raději odměníme někoho z vás. Připravte pro nás krátké video (30 – 60 sekund, min. 720p) jako upoutávku na LegendCon, buďte nejlepší a získejte volnou vstupenku na LegendConu zdarma. Vítězná tvorba poté bude k vidění během propagace u našich partnerů.

Grafika je ke stažení na www.legendcon.cz/soutez.zip Výslendá videa, či případné informace posílejte na L3gend.Conn@gmail.com Soutěž trvá do 13.1.2013

www.legendcon.cz

www.pragoffest.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama