LegendCon - bližší informace
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek LegendCon - bližší informace

LegendCon - bližší informace

derk

derk

Již za necelé dva týdny se v Praze koná LegendCon. V tomto článku najdete bližší informace ohledně toho, na co se můžete těšit.

Reklama
 LegendConMísto:

Praha, Háje

Datum:

31. 1. - 2. 2. 2014

Facebook: https://www.facebook.com/events/185571751653268/

LegendCon je součástí PragoFFestu a koná se ve dnech

31. 1. - 2. 2. 2014

. Místo konání je stejné jako minulý rok - Modrá škola v Praze v Hájích. 

Jak se na LegendCon dostat? 

Stačí dojet metrem anebo autobusem na zastávku

Háje

 (konečná stanice metra C) a následně se vydat podle mapy (klik pro zvětšení). Pokud budete mít nějaké dotazy, zeptejte se na facebookové události pro LegendCon .

Jak sehnat lístky?

Lístky se dají koupit přímo na místě - můžete si vybrat z lístků na jeden celý den, na půl dne, na hodinu anebo na všechny dny. Více ohledně koupě lístků najdete  zde .

Kde přespat?

Pokud se rozhodnete přijet na delší dobu a nemáte kde přespat, tak nezoufejte. Stejně jako v předešlých ročnících je totiž i tento rok připravena sleeping area v horních prostorách školy. Více informací o přespání zde .

Přijeďte!

Přijeďte se podívat na možná vůbec největší League of Legends akci u nás. Potkejte se s nejznámějšími hráči domácí scény a odneste si suvenýr v podobě podpisu či fotky. Užijte si tři dny zábavy, přednášek a turnajů z League of Legends. Program jsme si pro vás připravili my ve spolupráci s předními českými organizacemi a známými domácími hráči.

Největší část programu se koná v

 pátek a sobotu.

V těchto dnech bude probíhat hlavní turnaj pořádaný serverem PLAYzone a zároveň vše ostatní - jako přednášky hráčů a osobností z domácí scény, autogramiáda, představení jednotlivých týmů, Tryhard podcast live, večerní přenos LCS zápasů, soutěže, program cosplayerů a další.

 Program začíná každý den od 09:00 hodin ráno. V pátek a sobotu trvá až do noci, v neděli do odpoledne.

Program na pátek 31. 1.

09:00 Herní klub RE-LOAD 

(Ostricker + Minxy)

Hlava Herního klubu RE-LOAD bude mluvit o tom, kde se vzala myšlenka, co obnášelo klub vybudovat a na jaké problémy během toho narazil. Dále pak o aktuálním fungování klubu a o jeho budoucnosti. Dále se představí streamerka a youtuberka Minxy, která promluví o svém působení na herní scéně.

10:00 Ze života progamera 

(Petr "Xnapy" Jirák)

Jak vypadá den v životě profesionálního hráče League of Legends? Tuto otázku vám zodpoví Petr Jirák, manažer a trenér nejznámější česko-slovenské sestavy hrající v barvách Frozenriders. Ukázka toho jaká hráče čeká cesta a jaké překážky musí překonat, když se chce dostat na vrchol.

11:00 Tisková konference se zástupci týmů

Začátku League of Legends turnaje pro profesionály bude předcházet moderovaná tisková konference, které se budou účastnit zástupci jednotlivých pozvaných týmů. Hráči budou odpovídat jak na dotazy tisku, tak na dotazy z publika.

12:00 1. Semi-finále PRO turnaje

Živý komentovaný stream prvního semifinále League of Legends turnaje profesionálů. Hraje se formát bo3, můžeme tedy čekat až 3 hry v jednom zápase. Turnaj je pouze pro 4 nejlepší pozvané celky z ČR a Slovenska.

15:00 PLAYzone a sezóna 2014 

(Tomáš "greener" Mikula)

Zástupce organizace Playzone poodhalí zákoutí česko-slovenského progamingu a představí League of Legends sezónu 2014 jenž bude zakončena Mistrovstvím České Republiky. Následovat bude diskuze s návštěvníky na téma pořadatelství a progaming v ČR a SR.

16:00 LoLBoost lekce 

(Pavel "Mozilla" Klaban)

Skupinová lekce s profesionálním hráčem. Rozebereme si základní návyky, taktiku a přístup ke hře, součástí přednášky bude rozbor hry profesionálních celků a hromadná diskuze s lektorem z Challenger League.

17:00 Tryhard Podcast 

(Matyáš "Xykon" Frydrych)

Oblíbený diskuzní pořad od portálu Tryhard.cz tentokrát živě. Moderátor Xykon si pozve známé české a slovenské top hráče k diskuzi na aktuální témata League. Samozřejmostí je i zapojení publika.

18:00 2. Semi-finále PRO turnaje

Živý komentovaný stream druhého semifinále League of Legends turnaje profesionálů. Hraje se formát bo3, můžeme tedy čekat až 3 hry v jednom zápase. Turnaj je pouze pro 4 nejlepší pozvané celky z ČR a Slovenska.

21:00 Přenos LCS 

Anglický stream z League Championship Series. Sledujte spolu s ostatními jak se daří těm nejlepším celkům z Evropy v třetím týdnu Spring Splitu sezóny 2014!

Program na sobotu 1. 2. 

09:00 O největší LAN akci v ČR

 (Lukáš "Jump" Vobecký)

Na LegendConu se během přednášky o LanCraftu podíváme blíže na nejznámější počítačovou lanparty u nás. LanCraft si získal tisíce fanoušků, kteří ho rok co rok navštěvují. Na LegendCon přijde o LanCraftu, jeho historii a budoucnosti povídat jeho zakladatel a hlavní pořadatel Lukáš “Jump” Vobecký.

10:00 Summoner's Questions

 (Lubomír "Eze" Jurka)

Představení tvůrců, projektu a pořadu Summoners Questions od vzniku po současnou podobu. Tvorba pořadu, otázky a grafická úprava. Představení hostů pořadu a akcí, které budeme natáčet. Závěrečný prostor k otázkám od posluchačů.

11:00 Autogramiády s top hráči

Autogramiáda a focení se známými českými a slovenskými profesionálními hráči League of Legends. Nepropásněte šanci získat autogram od našich reprezentantů z nejlepších domácích celků.

12:00 PRO turnaj - zápas o třetí místo

Živý komentovaný stream zápasu o 3. místo League of Legends turnaje profesionálů. Hraje se formát bo3, můžeme tedy čekat až 3 hry v jednom zápase. Turnaj je pouze pro 4 nejlepší pozvané celky z ČR a Slovenska.

15:00 League of Legends Cosplayeři

Chtěli byste se dozvědět něco o cosplayerské scéně League of Legends a cosplayi všeobecně? Tak zavítejte na naši přednášku a dozvíte se spoustu zajímavostí ohledně temných zákoutí tvorby kostýmů, použivaných postupů a materiálů, roleplayingu, světově známých cosplayerech a mnohem více :)

16:00 Přednáška s Herdynem

 (Pavel "Herdyn" Mikeš)

Beseda s nejoblíbenějším domácím hráčem, dlouholetým kapitánem nejúspěšnějšího českého týmu eSuba, tvůrcem oblíbeného pořadu WoLe a streamerem Pavlem "Herdynem" Mikešem.

17:00 Tryhard Tierlist

 (Viet "Dejv" Bui Anh & Michal "odstranovac" Duchoň)

Tryhard.cz představí exkluzivně na LegendConu svůj nový projekt, kde ti nejlepší čeští a slovenští hráči sestaví žebříček šampionů League of Legends seřazený dle jejich síly a užitečnosti ve hře. Součástí přednášky bude kromě vysvětlení rozdělení i diskuze s účastníky.

18:00 PRO turnaj - finále

Živý komentovaný stream finále League of Legends turnaje profesionálů. Hraje se formát bo3, můžeme tedy čekat až 3 hry v jednom zápase. Turnaj je pouze pro 4 nejlepší pozvané celky z ČR a Slovenska.

21:00 Přenos LCS

Anglický stream z League Championship Series. Sledujte spolu s ostatními jak se daří těm nejlepším celkům z Ameriky v třetím týdnu Spring Splitu sezóny 2014! Program na neděli 2. 2. - Turnaje pro návštěvníky na místě.

- Přednášky a představení jednotlivých týmů.

Podívejte se také na reportáž z minulého ročníku - konkrétně reportáž z MČR Tour od PLAYzone.

 

Určitě si udělejte čas a přijeďte se podívat. Nenechte si ujít největší domácí akci o League of Legends!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama