Legendární hráč UZI se vrací na profesionální scénu, pomůže čínskému týmu EDG
i Zdroj: LoL Esports flickr
eSport League of Legends Článek Legendární hráč UZI se vrací na profesionální scénu, pomůže čínskému týmu EDG

Legendární hráč UZI se vrací na profesionální scénu, pomůže čínskému týmu EDG

Maarty

Maarty

8. 6. 2023 14:53

Dnes nás na Twitteru LPL Fanclub upozornil, že UZI je novým marksmanem týmu EDG. Jednoho z nejlepších střelců na světě jsme naposledy mohli vidět v březnu 2022, kdy si zahrál několik her za BLG. Faktem ale zůstává, že UZI víceméně nehrál od roku 2020, kdy ukončil svou několikaletou hráčskou kariéru pod vlajkou týmu RNG. Jedná se tedy o velkolepý návrat na profesionální scénu.

Reklama

UZIho lze popsat jako nekorunovaného krále. Je to totiž jeden z historicky nejlepších a nejuznávanějších hráčů, který i přes všechny roky a skvělé výkony nikdy nedokázal vyhrát světový šampionát. Kvůli zdravotním problémům musel v roce 2020 ukončit nebo spíše pozastavit svou kariéru. 

Jako první velká hvězda ukázal fanouškům temnou stranu profesionálního League of Legends a všeho, co stojí za snahou být nejlepším hráčem. Nyní se ovšem vrací a podle čínských hráčů hodnocených her ukazuje stejně dobré výkony jako v době, když odešel. Ranked hry jsou ale něco jiného než profesionální scéna. Hned v prvním zápase legendárního marksmana vyzkouší korejská hvězda Ruler, výherce letošního MSI.

Přes všechny pozitivní ohlasy fanoušků a starších diváků, kteří se těší na dávku nostalgie, se objevuji i názor, zda tento velkolepý návrat do profesionální scény nebude zklamáním. Na to, jestli UZI dokáže, že stále patří k nejlepším, se dočkáme 10.6 v 13:00 na streamu LPL ligy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama