LEC je v současnosti hrozně nudné, tvrdí nespokojení fanoušci
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek LEC je v současnosti hrozně nudné, tvrdí nespokojení fanoušci

LEC je v současnosti hrozně nudné, tvrdí nespokojení fanoušci

Giry

Giry

1

Na Redditu se objevil příspěvek, kde jeden z diváků LEC vyjadřuje frustraci nad současným stavem nejvyšší evropské ligy v League of Legends. A další hráči mu přitakávají.

Reklama

Důvodů k nudnému průběhu sezóny je prý několik. Vše začalo propuštěním mnoha zaměstnanců LEC na začátku roku, což vyústilo v nedostatečnou kvalitu produkce. Někdy se ani nedočkáme základních funkcí jako opakovaných záběrů.

Před startem letního splitu neproběhlo žádné promo. Obvyklá videa lákající na začátek splitu jsme neviděli, namísto toho sami uživatelé Redditu museli komunitu upozorňovat, že LEC znovu začíná.

V těchto dnech vrcholí sezóna. Hype kolem závěru finálového turnaje by měl být vidět všude, ale vzhledem k formátu už prý není o co hrát. Všechny tři týmy, které uvidíme na stadionu v Mnichově, už mají jistý postup na světový šampionát, a protože Evropa nebude vysílat nikoho do play-in fáze, víceméně o víkendu o nic nepůjde.

Další stinnou stránkou LEC je také nekonzistentní rozvrh zápasů. Někdy se hraje v pátek, někdy v pondělí nebo dokonce i úterý. Hráči v komentářích si stěžují hlavně na to, jak Riot dává přednost Valorantu právě na úkor vysílacích časů League of Legends.

Tyto důvody hráči označili jako nejzávažnější. Zajímavé ale je, že sledovanost LEC je v porovnání s minulým rokem na vyšších číslech, mohou za to ale z výrazné většiny co-streameři jako Caedrel.

Tento víkend nás čekají poslední letošní zápasy v LEC. V sobotním semifinále se utkají G2 a MAD Lions KOI o to, kdo se ve finále postaví Fnatic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama