LeBlanc a Statikk Shiv jsou broken, tvdí Humanoid a Nightshare
i Zdroj: Riot Games
eSport League of Legends Článek LeBlanc a Statikk Shiv jsou broken, tvdí Humanoid a Nightshare

LeBlanc a Statikk Shiv jsou broken, tvdí Humanoid a Nightshare

Giry

Giry

18. 6. 2023 03:58

Nová strategie s LeBlanc, která postaví Statikk Shiv jako první předmět, se českým představitelům v týmu Fnatic nezdá příliš vybalancovaná. Právě s touto strategií vyhráli Fnatic svůj úvodní zápas v letním splitu LEC.

Reklama

Během reworku předmětů z aktualizace 13.10 se do hry vrátil Statikk Shiv. Oproti minulosti však tento předmět zasáhne svým bleskem mnohem více cílů a jeho poškození se zvyšuje s AP.

Díky tomu stačí na LeBlanc (či jiného AP šampiona) postavit kromě Statikk Shiv jen jeden další předmět zvyšující AP a dokážete velmi efektivně zabíjet miniony a split-pushovat. V profesionálních zápasech nyní často vídáme LeBlanc, která na jeden jediný základní útok zabije celou zadní řadu minionů a ta přední přežije jen se zlomkem HP. A přitom má nakoupený pouze Statikk Shiv a Lost Chapter.

Takto nevybalancovaný předmět okomentoval na svém Twitteru také český trenér Fnatic Tomáš “Nightshare” Kněžínek. Podle něj je Statikk Shiv “broken”.

Také Humanoid se na svém Twitteru vyjádřil k nevybalancované síle tohoto předmětu. Kromě toho ale upozornil na to, jak je schopnost W u skinu Haloween LeBlanc nerozeznatelná od schopnosti R+W základního skinu.

Riot už na testovacím serveru PBE zkouší některé balanční změny, Statikk Shiv ani LeBlanc se však mezi nimi zatím nevyskytují. Od aktualizace 13.13 nás však dělí ještě 10 dní, během kterých mohou vývojáři na situaci reagovat.

Více střel v ultimátce Xeratha, úpravy top šampionů a další změny na PBE
i Zdroj: Riot Games

Více střel v ultimátce Xeratha, úpravy top šampionů a další změny na PBE

Některé šampiony, kteří se obvykle hrají na topu, by Riot rád viděl stavět méně tanky předmětů a více investovat do AD či AP…

17. 6. 2023 17:24
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama