League of Legends the Champions: Spring 2012 4. díl
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek League of Legends the Champions: Spring 2012 4. díl

League of Legends the Champions: Spring 2012 4. díl

David

David

8. 6. 2012 07:54

Přináším vám čtvrtý a poslední díl z OGN Spring, dnes se podíváme na finále a souboj o třetí místo.

Reklama

Xenics Storm vs Team OP

BANY

Xenics Storm

Team OP

První hra

Ahri

Kassadin

Shen

Janna

Soraka

Morgana

Druhá hra

Kassadin

Kennen

Nocturne

Ahri

Anivia

Shen

Třetí hra

Blind Pick

Blind Pick

Blind Pick

Blind Pick

Blind Pick

Blind Pick

 

Xenics Storm začali první hru opatrně, nakonec jim to bylo málo platné a first blood získal Team OP, když zabil Karthus Anivii. Zápas se přeléval z jedné strany na druhou. Rozhodujícím faktorem bylo získání barona když Xenics Storm zabíjeli draka. Hra skončila ve třicáté minutě výhrou Team OP.

Druhá hra už od začátku vypadal ve prospěch Xenics Storm. First blood získala Shyvana a to byl impulz  k vyhraní druhého zápasu, Xenics Storm odhodlaně pushovali a vyplatilo se. Team OP získal pouze jeden kill, a to na výhru nestačí. Hra skončila ve 20. minutě surrendrem OP Teamu.

 

Třetí hra byla rozhodující, takže se hrálo Blind pickem. Začalo se chybou Kassadina, které Ahri dokázala okamžitě využít a navíc Xenics Storm získali draka. Kassadin stále pokračoval v chybách a umíral. Před 20. minutou byl rozdíl v goldech přes 10 tisíc, což už bylo příliš i na OP Team. Ve 23. minutě přišel konec a Xenics Storm se můžou radovat z třetího místa. Dva dny po tomto zápase ještě odehráli Team OP zápas proti Team Bubble o to, kdo bude nasazen v příštím OGN turnaji. Team OP vyhrál 2:0 a bude nasazen v OGN summer.

MiG Frost vs MiG Blaze

BANY

MiG Frost

MiG Blaze

První hra

Vladimir

Shen

Lee Sin

Kennen

Soraka

Nocturne

Druhá hra

Vladimir

Lee Sin

Lulu

Graves

Shen

Kennen

Třetí hra

Graves

Lee Sin

Shen

Kennen

Nocturne

Galio

 

 První hra

Začalo se vyrovnaně, ale brzy se ukázalo, že Blaze měl navrch. Oba týmy začali spolu a byli to právě Blaze, kteří ukradli první modrý buff, který si vzal Amumu pro sebe. MiG Blaze zničil první věž i získal first blood.  Ještě neuběhla 20. minuta a Blaze zničil inhibitor.  Díky skvělým rozhodnutím a dobře zahraným team fightům se Blaze radovali z lehké výhry.

Druhá hra

Druhou hru začali Blaze ukradnutím buffu, tentokrát červeného.  First blood získal Varus když zabil Sivir. Frost si drželo výhodu téměř do půlky hry, zlom přišel v boji o draka, i když oboum týmům zbyl jeden hráč, Blaze to nastartovalo a od té chvíle začali hrát úplně jinou hru.  Frost se snažil, dokonce získali i Barona. Blaze to ale nezastavilo a pushovali až do báze kde zabily každého kromě Janny, ta už nezabránila konci a Blaze vyhrávají i druhý zápas.

Třetí hra

First blood získal Ryze, když zabil Soraku. Blaze začali agresivně, šlo vidět, že je lepším týmem jak Frost. Top vyhrával, bot se přetahoval. Frost chtěl držet tempo, ale bohužel Blaze měl dnes skvělou formu.  V 19. minutě se Blaze povedl první Ace hry, a s Frost to vypadalo velmi špatně. Ještě jednou se stihli ressnout ale Blaze je rozdrtil a získal druhý Ace. Konec na sebe dlouho nenechal čekat.  Blaze potvrdili dominaci celého zápasu a vyhráli 3:0.

 

MiG Blaze se stávají prvním vítězem „OGN The Champions: Spring 2012“ a odnáší si v přepočtu 67,500€.

 

Screeny z finále přidám ihned jak se uploudnou na ognlol.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama