LCS tento týden nebude
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek LCS tento týden nebude

LCS tento týden nebude

derk

derk

Již je zvykem, že ve čtvrtek a pátek se hraje v Americe, o víkendu potom v Evropě. Tento týden je ale výjimka, uvnitř více infa.

Reklama

Důvodem, proč se tento týden LCS nekoná je právě probíhající turnaj

The International 3

ve hře DotA 2 (který je obdobou Světového Šampionátu v League of Legends). Je pěkné vidět, že Riot Games dokáží i v takovémto "konkurenčním boji" upřednostnit dobro eSports a zruší své naplánované turnaje. Nezapomínejme ani na to, že se jim před pár týdny podařilo dostat eSport hráče na úroveň klasických sportovců. Díky tomu by měly nadobro odpadnout jakékoliv problémy s vízy a dalšími záležitostmi. Pro progaming celkově jde o samé dobré zprávy, tak doufejme, že jim tento duch a zápal vydrží i v budoucnu. Teď už se ale pojďme podívat, co bude s LCS.

Riot Games se rozhodli zrušit devátý týden LCS a dva poslední zbývající spojili do známého superweeku. Ten nás čeká již příští týden - v Americe od středy do pátku, v Evropě od čtvrtka do soboty. V obou regionech se odehraje celkově 20 her a tím skončí letní skupinová část League Championship Series a dostaneme se k play-off. A právě play-off budou pro všechny týmy tento rok tím nejdůležitějším. Týmy, které se dostanou na stupínky vítězů se totiž kvalifikují na Světový Šampionát S3, kde změří síly s nejlepšími týmy z celého světa. 

Jak to bude příští týden s LCS?

Středa 14.8.

22:00 - 03:00

Čtvrtek 15.8.

22:00 - 03:00

Pátek 16.8.

22:00 - 05:00

Čtvrtek 15.8. 

14:00 - 21:00

Pátek 16.8.

14:00 - 19:00

Sobota 17.8.

14:00 - 19:00

Situace určitě bude o dost zajímavější v Evropě, protože čistě teoreticky můžou stále všechny týmy vypadnout nebo postoupit. Situace nikdy nebyla tak vyrovnaná. První a poslední místo v tabulce dělí pouze několik výher a nesmíme zapomenout na to, že celkem do play-off postoupí šest týmů. Naopak v Americe už je o dvou týmech rozhodnuto - Cloud 9 a Team Vulcun půjdou nejspíše z prvního a druhého místa rovnou do semi-finále, zatímco Velocity už jsou ze hry venku.

Tabulku výsledků všech týmů najdete zde .

A co myslíte vy? Jak se vám líbí gesto Riot Games?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama