LCS - Super Week - Shrnutí
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek LCS - Super Week - Shrnutí

LCS - Super Week - Shrnutí

derk

derk

4. 3. 2013 12:31

Od středy do neděle se hrál Super Week, čili 20 zápasů v obou regionech. Nejlepší záznamy a výsledky uvnitř.

Reklama

Jelikož se bude tento týden hrát Finále sezóny IEM v Hannoveru, LCS bude mít pauzu. O samotném IEM (spoiler alert - můžete se těšit na parádní český stream od Apyho, Mozilly a Arageda) napíšeme víc již dnes večer. Teď ale zpátky k LCS.

V Evropě i Americe se hrálo rovnou dvacet zápasů, každý tým hrál celkem pětkrát a v obou regionech se poměrně slušně zamíchalo celkové pořadí týmů. Již začíná být vidět, že nezkušené týmy sbírají offline zkušenosti, začínají se cítit o dost lépe a mají také vyšší sebevědomí. Situace je o dost více vyvážená hlavně na evropské scéně, kde má šanci postoupi prakticky úplně každý tým. I Copenhagen Wolves, kteří ještě před Super Weekem byli na konci tabulky s žádnou výhrou a osmi prohrami, se začínají pomalu dotahovat do bitevního pole ostatních týmů.

Evropa

Začneme tentokrát Evropou, protože vás určitě zajímá o poznání více. Co se stalo? Po Super Weeku se na přední místo tabulky posunul celek Gambit Gaming, který předvedl skvělé výkony a vyhrál všech pět her. A co víc, poradil si i s takovými týmy jako Fnatic, SK Gaming či Evil Geniuses (a to dokonce za 25 minut). Evil Geniuses to moc nešlo, od pátku do neděle prohráli hned čtyři hry a z prvního místa tabulky se posunuli až na čtvrté za SK Gaming. Ocelotovu týmu to šlo také velmi dobře, se skóre 4-1 se posunul na třetí příčku. 

Určitě se máme ještě na co těšit, protože Super Week je ohromným příslibem do budoucna. Kvalita evropských celků je mnohem vyrovnanější než těch amerických a napínavé zápasy můžeme vidět i ve hře prvního proti poslednímu. Jak jsem zmiňoval již na začátku příspěvku, nové týmy se začínají rozkoukávat a věřit si a doufejme, že i další týdny budou alespoň z poloviny tak zajímavé jako právě Super Week. 

EVROPA - POŘADÍ TÝMŮ - TÝDEN 4
Místo Název týmu  V    P  
1.     Gambit Gaming 9 2
2.     Fnatic 8 3
3.     SK Gaming 7 4
4.     Evil Geniuses 6 6
5.     DragonBorns 4 5
6.     GIANTS! Gaming 4 8
7.     Against All Authority 3 6
8.     Copenhagen Wolves 3 10
Amerika

V Americe to je podobné. Horní polovině tabulky vévodí zkušené týmy, ale novější týmy se také začínají rozkoukávat. Největší změnou byl posun Dignitas na první příčku, kde vystřídali dominující tým Curse Gaming, který neměl žádnou prohru. V Super Weeku se ale Saintovu týmu podařilo prohrát hned dvakrát - proti CLG a Dignitas. Dalším překvapením byl poměrně velký úspěch týmu MRN, který vyhrál tento týden hned tři hry (porazil CLG, TSM a GGU) a dvě prohry byly pouze proti lídrům tabulky. 

AMERIKA - POŘADÍ TÝMŮ - TÝDEN 4
Místo Název týmu  V    P  
1.     Team Dignitas 10 2
2.     Curse Gaming 9 2
3.     Team SoloMid 7 4
3.     Counter Logic Gaming 7 4
5.     Team MRN 4 5
6.     Team Vulcun 4 9
7.     Good Game University 2 10
8.     compLexity Gaming 1 8

Tento týden se hrálo opravdu mnoho zápasů a proto nejsme schopni doporučit všechny kvalitní. Podívejte se ale sami na jednotlivé zápasy, podle toho, co jste zmeškali nebo co vás zajímá. Nejlépe hodnocené komentáře pod videem značí a přmo odkazují na starty jednotlivých zápasů.

AMERIKA - DEN 1
AMERIKA - DEN 2
AMERIKA - DEN 3
EVROPA - DEN 1
EVROPA - DEN 2
EVROPA - DEN 3
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama