LCS nabídlo rekordní sérii, pokořitelé G2 z Worlds končí v prvním kole
i Zdroj: Stefan Wisnoski / Riot Games
eSport League of Legends Článek LCS nabídlo rekordní sérii, pokořitelé G2 z Worlds končí v prvním kole

LCS nabídlo rekordní sérii, pokořitelé G2 z Worlds končí v prvním kole

Reibl

Reibl

18. 3. 2024 18:54

Americká liga má za sebou první kolo jarního playoffs. Celkem 4 duely přinesly vyrovnané, ale i zcela jednoznačné série. Jeden duel byl téměř rekordní na poli nejvyšších lig.

Reklama

Jarní playoffs odstartovali Cloud9, kteří naprosto jednoznačně přejeli 100 Thieves. Zlodějíčci skončili v základní části druzí, přesto proti C9 nepředvedli výkon hodný tohoto místa. Rychlou sérii si fanoušci sice nestihli vychutnat, o den později ale přišla kompenzace v podobě šíleného souboje mezi FlyQuestem a Teamem Liquid.

Pět her a celkem 205 killů. Série mezi FLY a TL se zapíše do historie jako duel s největším počtem zabití v historii LCS. Ve světovém žebříčku nejvyšších lig se konalo jen jedno větší krveprolití. TOP Esports a Invictus Gaming v roce 2019 dosáhli na 207 killů. Z duelu nakonec odcházejí spokojení oba účastníci. FlyQuest postupují do upper finals, Team Liquid o víkendu porazili Dignitas a rovněž pokračují.

Loňští mistři LCS, kteří na Worlds přehráli i G2 Esports, vstupovali do playoffs z lower bracketu. NRG ale hned v prvním kole narazili na 100 Thieves a ačkoliv se NRG podařilo ukrást první a zejména čtvrtou hru, v playoffs končí po prohře 3:2.

Příští týden nás čekají jen dva zápasy. V pátek vyzvou 100 Thieves Team Liquid, o den později se o finále a místo na MSI porvou FlyQuest a Cloud9.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama