LCS NA - Týden 7
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek LCS NA - Týden 7

LCS NA - Týden 7

derk

derk

Aktuální celkové pořadí týmů a rozpis zápasů + stream pro sedmý týden americké LCS.

Reklama

Na čele tabulky je i v sedmém týdnu Team Solomid. V neděli ho ale čeká důležitý zápas proti americké dvojce - celku Cloud 9, který ztrácí pouze jednu výhru. V poslední době se také velmi daří celku CLG, který vyhrává jednu hru za druhou. !!! Tento týden bude místo Bjergsena hrát Reginald (problém s vízem).   Team Solomid (12-2)

  

 Cloud 9 (11-3)

 

 Counter Logic Gaming (8-6)

 

 Team Dignitas (7-7)

Mějte na paměti, že časy jednotlivých zápasů se mohou posunout. Každý další zápas začíná pár minut po skončení předešlého, proto se často harmonogram posune až o hodinu - časy jsou proto pouze orientační.

SOBOTA 1. 3.
 XDG 1 : 0 C9 
 CLG 1 : 0 CRS 
 DIG 0 : 1 TSM 
 CST 1 : 0 EG 
 Tip:

Team Dignitas vs. Team Solomid. Určitě půjde o zajímavý zápas a těšit se můžeme také na trochu nostalgie. Reginald totiž bude hrát na místě Bjergsena a budeme si tak moci připomenout "staré dobré TSM" a navíc v souboji proti Dignitas, týmu který si udržel své core hráče již velmi dlouhou dobu a s TSM se v historii utkal nespočetněkrát.

NEDĚLE 2. 3.
 C9 21:00 TSM 
 EG 22:00 DIG 
 XDG 23:00 CLG 
 CRS 00:00 CST 
 Tip:

Určitě první zápas mezi Cloud 9 a Team Solomid. Solomid bude zřejmě oslaben, protože Bjergsen tento týden nehraje a zastoupí jej Regi, který poslední dobou zřejmě tolik netrénoval. Přesto by mělo jít o velmi zajímavý zápas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama