LCS NA Týden 6
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek LCS NA Týden 6

LCS NA Týden 6

derk

derk

Stejně jako v Evropě se i v Americe dostáváme do druhé poloviny jarního splitu. Hraje se v sobotu a v neděli od 21:00. Uvnitř vše potřebné.

Reklama

Situace v Americe je poměrně zajímavá. Nejlépe se daří celku TSM, který je na prvním místě se skóre 11-1. Jedinou prohru utrpěl od druhého celku v pořadí - od Cloud 9 (9-3). Na děleném třetím místě jsou dva dlouhodobě známé americké celky - CLG a Dignitas. A tento týden by mohl pořadím pěkně zamíchat.

 

 Team Solomid (11-1)

 

 Cloud 9 (9-3)

 

 Counter Logic Gaming (6-6)

 

 Team Dignitas (6-6)

Mějte na paměti, že časy jednotlivých zápasů se mohou posunout. Každý další zápas začíná pár minut po skončení předešlého, proto se často harmonogram posune až o hodinu - časy jsou proto pouze orientační.

SOBOTA 22. 2.
 DIG 0 : 1 EG 
 TSM 0 : 1 CST 
 CRS 0 : 1 C9 
 CLG 1 : 0 XDG 
 Tip:

Zajímavým zápasem by mohl být hned první duel mezi Team Dignitas a Evil Geniuses. Dignitas se totiž poslední dva týdny nedařilo a určitě se budou chtít ukázat v lepším světle. Evil Geniuses zase naopak vypadají i přes slabší start silnější než na začátku a přípravu rozhodně nepodcení.

NEDĚLE 23. 2.
 C9 1 : 0 EG 
 TSM 1 : 0 CRS 
 CST 0 : 1 CLG 
 DIG 1 : 0 XDG 
 Tip:

 Team Coast vs. Counter Logic Gaming. Coast se minulý týden vzchopil, předvedl skvělý výkon a získal dvě výhry. CLG jsou v současné chvíli na třetím místě a po aktivní snaze trenéra MonteCrista jsou posledních pár týdnů velmi silní. Přesto jsou ale známí tím, že dokáží často zkomplikovat dobře nakročenou hru. 

Komu fandíte a kdo myslíte, že vyhraje?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama