LCS Evropa - Týden 2
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek LCS Evropa - Týden 2

LCS Evropa - Týden 2

derk

derk

16. 2. 2013 15:36

Dnes večer se bude hrát další várka zápasů evropské LCS.

Reklama

Minulý týden jsme mohli vidět spoustu zajímavých zápasů. Mnoho týmů se ukázalo ve skvělé formě a zkrátka se bylo na co dívat. Dnes a zítra se můžeme těšit na sedm různých týmů. Fnatic mají tento víkend pauzu. Poprvé na LCS uvidíme Against All Authority a Shusheiův tým DragonBorns. Oba týmy jsou na tom velmi dobře a očekává se, že s pořadím pořádně zamíchají. 

V této novince najdete vše potřebné. V tabulkách ve spodní části článku můžete vidět harmonogram na oba dva dny, výsledky budou pravidelně aktualizovány. V pondělí se můžete těšit na podrobné shrnutí celého týdne (včetně americké části a záznamů z her).

Stream

První den se budou hrát klasicky čtyři zápasy. Bude se hrát od 18:00 zhruba do desíti. Uvidíme premiéru hned dvou týmů - DragonBorns a Against All Authority. Minulý týden se rozhodně bylo na co dívat a zkrátka něco je na tom, že úroveň evropských týmů je ještě o kousek výš na ta americká.

EG  vs.  DB 1 : 0
CW  vs.  SK 0 : 1
AAA  vs.  GG 0 : 1
EG  vs.  SK 1 : 0

Celý současný týden zakončí poslední večer, který bude v neděli 17.2., opět od 18:00. Čekají nás opět velmi zajímavé zápasy. Na který zápas se těšíte nejvíce vy?

EG  vs.  GNT 1 : 0
SK  vs.  DB 0 : 1
GG  vs.  CW 1 : 0
GNT  vs.  CW 1 : 0
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama