LCS EU - Týden 7 a druhé kolo Coke ligy
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek LCS EU - Týden 7 a druhé kolo Coke ligy

LCS EU - Týden 7 a druhé kolo Coke ligy

derk

derk

Ve čtvrtek a pátek nás čeká další týden evropské LCS v jarním splitu a také start druhého kola Coke Zero amatérské ligy. Uvnitř vše potřebné.

Reklama

  

Do sedmého týdne jde opět z prvního místa polský tým Roccat, který vede o jednu výhru nad evropskou dvojkou Gambit Gaming. Gambitům se minulý týden dařilo i přes to, že měli hned čtyři náhradníky. Uprostřed tabulky začíná být situace extrémně vyrovnaná. Na děleném 3. - 5. místě jsou hned tři týmy: Fnatic, SK Gaming a Supa Hot Crew. Za zmínku stojí určitě hlavní Fnatic. Tento celek vyhrál v minulé sezóně oba splity LCS a reprezentoval Evropu nejlépe ze všech. V této sezóně začal velmi slibně 7-0, ale za posledních několik týdnů nemá ani jednu výhru. Dnes se rozhodne, jestli se Fnatic poprvé v tomto roce dostane do záporné bilance anebo bude postupovat směrem nahoru. Roccat (10-4)  Gambit Gaming (9-5)

  

 Fnatic (7-7)

 

 SK Gaming (7-7)

 

 Supa Hot Crew (7-7)

! PŘENOS ZAČÍNÁ O PŮL HODINY DŘÍVE NEŽ OBVYKLE - ZÁPASY BY PROTO MĚLY ZAČÍT NA ČAS !

Pamatujte, že uvedené časy jsou pouze orientační. Každý následující zápas začíná pár minut po skončení předešlého a na začátku je vždy uvítání a představení týmů. Program bývá zpravidla posunut o 30+ minut.

ČTVRTEK 27. 2. 
 ALL 1 : 0 FNC 
 SK 1 : 0 SHC 
 MIL 0 : 1 GMB 
 ROC 0 : 1 CPW 
 Tip:

Dnešní den doporučujeme určitě zápas SK Gaming proti Supa Hot Crew. Oba tyto týmy se v posledních týdnech znatelně zlepšily a zařadily se mezi absolutní evropskou špičku. Jejich duel bude určitě zajímavý. Nesmíme ale zapomenout také hned na první zápas - Fnatic bude určitě chtít překonat svou smolnou šňůru proher a v cestě jim bude stát Alliance.

PÁTEK 28. 2. 
 FNC 1 : 0 GMB 
 CPW 1 : 0 MIL 
 ALL 0 : 1 SK 
 SHC 1 : 0 ROC 
 Tip:

Přestože se nedá přesně určit, v jaké formě oba týmy budou, bylo by skoro hříchem nepodívat se na souboj Fnatic a Gambit Gaming. Oba týmy proti sobě hrály nepřeberné množství her v posledních dvou letech, oba týmy reprezentovaly Evropu v play-off na S3WC a je známo, že se Gambitům proti Fnatic moc nedaří (tedy vyjma této sezóny). Uvidíme - třeba právě tento duel dokáže Fnatic probudit a vyburcovat k návratu na vrchol. Coke Zero Challenger Series Zároveň nás čeká i druhé kolo Challenger Series. Včera se v neznámém čase hrály první zápasy a zůstalo celkem deset celků, které budou hrát během dneška a zítřka - vše by se mělo streamovat na oficiálním streamu Riotu hned po skončení LCS. Mezi těmito deseti týmy máme i domácí zástupce! Podívejte se sami na to, kdo s kým bude hrát. Týmy, které vyhrají tento nadcházející duel se dostanou do play-off pro osm týmů (kde již čekají top 3 týmy z minulého kola - tedy Cloud 9 EU, Ninjas in Pyjamas a exMYM).

Steve Bakes Cookies

vs.

The Fox Soundn!faculty

vs.

Reason GamingGamers2

vs.

Storm Games ClanAwsomniac

vs.

Penta SportsDeparted

vs.

SK Gaming Prime

Bohužel Riot drží celou amatérskou ligu poměrně pod pokličkou, konkrétní informace mají většinou jen týmy, které se jí účastní. Je to hlavně z důvodu boje proti DDOS útokům. Na druhou stranu k těmto útokům ale dochází stejně - a to konkrétně v zápase SGC proti mYinsanity. O této problematice zkusíme přinést více informací během následujících dní. Každopádně zatím držte palce našim zástupcům! SGC uvidíme v duelu proti Ocelotovi a jeho novému týmu Gamers2 a těšit se můžete i na další - jako třeba Mozillu v barvách SK Gaming.

Komu fandíte? Myslíte, že Fnatic zlomí svůj neúspěch?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama