LCS EU T5 + finále Coke ligy s Freezem
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek LCS EU T5 + finále Coke ligy s Freezem

LCS EU T5 + finále Coke ligy s Freezem

derk

derk

Máme tu další týden evropské LCS. Dostáváme se přesně do poloviny prvního splitu. Čeká nás také finále Coke Zero ligy s Freezem.

Reklama

Jsme přesně v polovině jarního splitu. Situace je velmi vyrovnaná ve horní i spodní části tabulky. Nahoře máme Fnatic, Gambit Gaming a Roccat, kteří mají stejný počet výher. Na druhé straně se potom tísní hned čtyři týmy. Situace je tedy o dost vyrovnanější než v prvních týdnech a začíná to být konečně zajímavé.

Nesmíme zapomínat také na zápas o třetí místo a finále Coke Zero amatérské ligy. Ve finále uvidíme Freeze s jeho týmem Ninjas in Pyjamas proti evropské amatérské jedničce Cloud 9 EU.

Pamatujte, že uvedené časy jsou pouze orientační. Každý následující zápas začíná pár minut po skončení předešlého a na začátku je vždy uvítání a představení týmů. Program bývá zpravidla posunut o 30+ minut.

!!! ZÁPASY V PÁTEK ZAČÍNAJÍ KVŮLI FINÁLE COKE LIGY O 2 HODINY DŘÍVE !!!(na oficiálních stránkách je stále start finále NiP vs. C9 od 23:00, nicméně by se mělo začít hned po skončení LCS)
ČTVRTEK 13. 2. 
 SK 1 : 0 FNC 
 CPW 0 : 1 SHC 
 ROC 1 : 0 ALL 
 GMB 1 : 0 MIL 
 Tip:

Mezi nejtěsnější zápasy by mohl patřit souboj Copenhagen Wolves a Supa Hot Crew XD. Nezapomínejme také na amatérskou ligu, v Coke Zero lize se totiž hraje o třetí místo mezi

 

MeetYourMakers a

 Tick Trick and Duck.

 MeetYourMakers 2:0 

 Tick Trick and Duck

PÁTEK 14. 2. 
 ALL 0 : 1 SHC 
 FNC 0 : 1 MIL 
 CPW 0 : 1 ROC 
 SK 1 : 0 GMB 
 Tip: 

V pátek nevymyslíme zcela jistě zajímavější zápas než finále Coke Zero ligy, ve kterém se představí náš vlastenec Freeze.

 Ninjas in Pyjamas budou hrát proti

 Cloud 9 EU. Oba týmy patří na špičku amatérské scény, určitě se bude na co dívat!

 Ninjas in Pyjamas

0:2  Cloud 9 EUKomu fandíte a kdo myslíte, že vyhraje?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama