LCS Amerika - Týden 2
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek LCS Amerika - Týden 2

LCS Amerika - Týden 2

derk

derk

14. 2. 2013 17:36

Dnes večer začíná druhý týden LCS. A již tradičně se první dva dny hraje v Americe.

Reklama

Minulý týden jsme mohli vidět spoustu zajímavých zápasů. Mnoho týmů se ukázalo ve skvělé formě a zkrátka se bylo na co dívat. Před týdnem hrálo šest týmů a nyní jich bude hrát hned sedm. Své premiérové zápasy odehrají celky MRN Gaming a compLexity Gaming. CLG má tento týden pauzu a bude odpočívat. Z celků vypadá nejsilněji zatím Curse Gaming, kteří jako jediní neprohráli ani jeden zápas a v současné době vévodí tabulce se skóre 3-0. Je jisté, že i tento týden nás čeká spoustu zajímavých okamžiků. 

V této novince najdete vše potřebné. V tabulkách ve spodní části článku můžete vidět harmonogram na oba dva dny, výsledky budou pravidelně aktualizovány. V pondělí se můžete těšit na podrobné shrnutí celého týdne.

Stream

První den se budou hrát klasicky čtyři zápasy. Bude se hrát od 22:00 zhruba do druhé hodiny ranní, čili bude možné stihnout alespoň jeden, či dva zápasy. Škoda, že nejspíše nejzajímavější zápas, kde si zahrají borci z TSM proti Dignitas je na řadě až jako poslední.

DIG  vs.  MRN Čtvrtek 14.2. 22:00
TSM  vs.  VLC Čtvrtek 14.2. 23:00
COL  vs.  CRS Pátek 15.2. 00:00
TSM  vs.  DIG Pátek 15.2. 01:00

Druhý herní den je pro evropského diváka poněkud problematický, protože se začíná streamovat až ve dvě hodiny ráno. Pokud se vám nechce zůstat vzhůru přes noc a zápasy byste přesto chtěli vidět, nezoufejte! Podrobný přehled všech zápasů a odkazy na záznamy všech her se dozvíte již v pondělí.

CRS  vs.  VLC Sobota 16.2. 02:00
DIG  vs.  GGU Sobota 16.2. 03:00
TSM  vs.  MRN Sobota 16.2. 04:00
VLC  vs.  GGU Sobota 16.2. 05:00
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama