Lancraft "hlubší" rozbor
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Lancraft "hlubší" rozbor

Lancraft "hlubší" rozbor

Uzunari

Uzunari

2. 9. 2012 19:10

Malý úvod Všem čtenárům doporučují tuto nudnou část přeskočit, neboť je zde

Reklama

Namátkou mohu zmínit i zábavné minigames, jako Mozillovo - Napodob co nejvěrněji Void Ooze* nebo třeba Herdynovo Trample the toialets**.

*Void Ooze - Kogmawův skill, chápeš ne? Kog'maw... Blije?

**Trample  - Tohle snad nepotřebuje komnetář ne? Bezvýznamný menší nadpis vedoucí ke kýženým informacím (to podstatné) Ano, mnozí z vás již jistě pochopili, že tento článek nepatří k těm, který bude popisovat herní dění na Lancraftu a těm ostatním se omlouvám, ale už vám není pomoci.

Tímto se dostáváme k té části, kde se pokusím svým objektivním (leč alkoholem ovliněným, ale objektivním!) pohledem o popis událostí z té nejpřehnanější stránky, jak to jen lze půjde (Odporuje si objektivnost a přehánění?). Jistě budete chtít vědět, jak všichni dopadli a jistě proto doplním fotky pár našich známých hráčů a samozřejmě nevynechám storyline pro ty, co se z různých důvodů nedostavili, ať už šlo o dovolenou nebo třeba reparáty (Veškerá podobnost s Johnym je čistě náhodná).

Když nás Mozilla pozval na panáka, respektive pozval eSubu, a já se přisral  takticky využil příležitosti, nevěděl, že si zahrává s ohněm, bohužel pro nás všechny my jsme si to pořád sami neuvědomovali. Po pár panácích na baru jsme se rozhodli vydat se do hospody po nasbírání lidí, jež holdují občasnému pití alkoholu jsme se já, XSnapy, Gornagal (nepil je to skumbag), DejvCZ, Mozilla, Ovdvovac, Herdyn, Bajju a Othey vydali do hospůdky poblíž, která byla podle našich informací jako jediná otevřená a začali náš maraton, kde toho není moc co zmínit, snad jenom že za účet by se nestyděl ani Bill Gates. Náš pozdní návrat už moc lidí nesledovalo. Naše skupina objevila ještě skryté zásoby alkoholu na Lancraftu a bez ostychu nabídla pomoc adminům Lancraftu s jejich přemístěním. Dál se naše skupina začala trhat a mezitím, co někteří si povídali venku, a že se bylo o čem bavit, tak Mozilla takticky opíjel Ovdovovače s Herdynem a Otheyem, Naneštěstí pro ně Othey a Já jsme si udržovali stálou hladinu alkoholu v krvi už od pátku, takže jsme se zrovna propíjeli ke střízlivosti. Bajju a Dejv pobíhali všude možně a tvářili se, jak je zrovna napadlo a že to byly opravdu divotvorné výrazy zjistíte na přiložené fotodokumentaci. K mému největšímu překvapení se mě Dejv přišel zeptat, kam má vyhodit prázdnout láhev od fernetu (Takový zápal pro pomoc při úklidu, máte se všichni co učit) a naše skupina se začala pomalu rozpadat, když začali první účastníci lancraftu balit a odjíždět, nebylo ani 7 hodin a většina si sáhla až na dno, to ovšem neplatí pro mě (A to moc nepiju *poker face*) a Othey, protože jsme byli schopni udržet naši pozornost na všechny události až do úplného rána, a že bylo o co stát!

Vesmírný deník - 2.9.2012 7h:39m:20s:579se Stanice LancraftStav na palubě

: Ticho všude kolem, jen snad jakýsi závan vlkého vzduchu a asynchronní zvuk někde směrem od Mozillovy stávající pozice (židle u jednoho z nesčetného počtu stolů), Semtam se ozve zasténání, ale jinak snad krom mne ani živáčka. Najednou na Mozillu zákeřně zaútočí podlaha s takovou prudkostí, že se ozvala obrovská rána, jakmile uděřila. Mozilla bez šance podlehl. Dejv proto rychle zaujímá pozici tak, aby se vyhnul veškerému kontaktu s podlahou a zahájí bitevní meditaci na stolech. Ovdvovovač někam utekl. Herdyn se vrací ze své několika hodinové mise na toaletách. Okamžitě pochopí situaci a bleskurychle ukonunčuje svůj kontakt s podlahou a zaujme pozici na nejbližších židlích. Nastává opět klid. 

Stav posádky

: Mozilla - Prohrál svůj boj s podlahou

                     DejvCZ - Medituje

                     Herdyn - Sbírá další síly

                Ovdovovač - Zmizel, neznámo kam

                        Bajju - Má neznámého větřelce v podobě klávesnice přisátého na obličeji

                     XSnapy - Od doby co začal telefonovat, tak ho nikdo neviděl Závěrem Jak jistě chápete, tak Lancraft má svoje kouzlo a určitě je lepší si ho nenechat ujít. Stojí to za to a  Mozillovi je snad teď už i dobře, i když to docela vystihuje hláška, kterou pronesl Herdyn vteřinu předtím, než zkolaboval a to, že se snažil držet krok s člověkem, který se chtěl zabít.  

Ještě bych se chtěl zmínit o pár věcech Co nás potěšilo na LC - Malé koťátko, které se tam potulovalo a zachránilo Ovdovovačovi život. Poslal bych i foto, ale nemůžu, protože je chráněno proti internetové perverzi zákony "CCAPL" & "CLOFNTL" tedy  Cute Cat Anonymity Protection Law & Cuteness Level Over Fucking Nine Thousand Law

- Že se mi podařilo zachránit život Mozillovi jeho přemístěním (A taky si zničit záda)

- Že někteří lidé dopadli možná ještě hůř než my Co ná nepotěšilo na LC - Že s námi Aim nešel na panáka

- Že Herdynovi někdo ukradl sáček na spacák

- Že Necrovi někdo pozvracel bundu (to musel být nějaký SKUMBAG!) Fof0dokumentace  (Několikrát jsem rozklikl Fof0tovu složku, když jsem hledal obrázky)

Mozilla před útokem podlahy

Herdyn po návratu z Trample the toialets eventu

Meditující DejvCZ

I dáma musí odpočívat

Bajné stvoření jménem Ovdovovač

RandomCommentNo.1#: "DAFUQ, Kdo to je na té fotce pod Ovdovovačem?"

RandomCommentNo.2#: "Dunno, nějaký missclick asi."

RandomCommentNo.3#: "Si debYl, to je N1kkatzu."

A už jim prosím nic nelíjte!

Slečně na baru se udělalo špatně i za nás po naší objednávce FOTOSPECIÁL! Po této fotce byl Freeze oficiálně vyhlášen nejroztomilejším účastníkem LANCAFT SUMMER 2012 a je docela dost možné, že i celkově vůbec. Navzdory všem původním předpokladům tato fotka předčila všechna očekávání a ani výše zmíněné kotě ji nemohlo překonat, jen se podívejte, jakou má ta fotka hloubku. Mnozí spekulovali, že by se mu měli účastníci složit na deku, aby mu nebyla taková zima, ale jiní trvdili, že by to ubralo na roztomilosti celé situace. SO CUTE :3

 Jo, a málem bych zapomněl..
NICE!
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama