Lamia končí s League of Legends
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Lamia končí s League of Legends

Lamia končí s League of Legends

derk

derk

18. 9. 2012 08:54

Jak již název vypovídá, AD carry týmu fNatic končí s hraním.

Reklama

Týmu fNatic se v poslední době moc nedařilo, ale získal si srdce fanoušků v sezóně 1, kdy se jim podařilo vyhrát řadu turnajů, včetně finále celé sezóny. Lamia byl v tomto týmu od začátku, spolu s xPekem a Cyanidem jim to vydržel až doposud. A proč vůbec Lamia končí? Jeho důvod je velmi zajímavý - stěhuje se totiž do Taiwanu, kde se chce jednak naučit (prý již delší dobu) čínštinu a v druhé řadě také díky přítelkyni, kterou si našel v Taipei (hl. město Taiwanu) během soustředění fNatic. 

Jen pro představu, kde Taiwan leží. Docela dálka, že? 
Lamia končí s League of Legends

Lamia říká, že s LoL nepřestane, nejspíše bude stále hrát na místním serveru, s kompetitivním hraním se však loučí. Pojďme se ještě podívat na jeho vyjádření a také na vyjádření jeho dobrých známých a dlouhodobých spoluhráčů.

 Manuel "Lamia" Mildenberger napsal:

Většina lidí si všimla, že jsem přestal hrát až nedávno a je to kvůli prostému důvodu - cítil jsem, že potřebuji změnu ve svém životě. Progaming mě už nadále nebavil, hlavně kvůli časové náročnosti. Víceméně nemáte čas ani jeden večer v týdnu. Konkurence nikdy nespí, ostatní týmy se neustále zlepšují. Myslím, že jsem skončil v nejlepší možnou dobu, abych to ulehčil svému týmu. Mají teď několik měsíců čas, aby si našli nahrádu a sehráli se. Rozloučil jsem se na Campus Party Berlin a myslím, že to byla krásná tečka, dokonce jsem i mohl zatančit na stage Dravena :)

Teď jedu na místo, které jsem se naučil milovat (díky RaidCallu), studovat jazyk, který jsem se vždy chtěl naučit. A to bohužel znamená i přestat kompetitivně hrát. Na závěr chci poděkovat všem spoluhráčům, managerům, zkrátka celému fNatic týmu a fanouškům. Uvidíme se v Taiwanu!

 Maciej "Shushei" Ratuszniak napsal:

Fnatic není jen týmem hráčů, kteří umí hrát. Je to skupina přátel, kteří spolu drží, i když už spolu nehrají. Potkal jsem se s klukama na Gamescomu a bylo to velmi příjemné shledání (pozn. Shushei dříve hrál za fnatic). Teď tam zůstanou jen dva hráči ze základní sestavy a proto chci Lamiovi, xPekemu i Cyanidovi popřát hodně štěstí a krásný život, ať už ho žijí jak chtějí.

 Lauri "Cyanide" Happonen napsal:

Je mi velmi líto vidět Lamiu odcházet, ale to čeká každého z nás. Nemůžete být pro-gamerem navždy. Lamia se rozhodl, že již nechce investovat svůj čas do League of Legends a je čas skončit. Já ho respektuji za to, že si to uvědomil velmi brzy a nikdy nám nepokazil žádnou týmovou hru, tím, že by ho to nebavilo a nehrál by na plno. Je to jeden z mých nejstarších spoluhráčů (spolu s xPekem) a miluji ho, ale vždycky jsem věděl, že to není takový nerd jako my ostatní. Jsem smutný, ale zároveň jsem rád, že ho vidím postupovat ke světlejším zítřkům.

Celá situace byla velmi nečekaná a pohnula s mnoha lidmi a Fnatic proto pro Lamiu vytvořil pamětní video.

Farewell, Lamia!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama