Kreativní koutek #9
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Kreativní koutek #9

Kreativní koutek #9

Little Panda

Little Panda

3. 2. 2018 13:00

Co vše vytvořili fanoušci League of Legends ve spojením se Star Guardian Syndrou?

Reklama

Máme tu další díl z nové série o různých kreativních výtvorech fanoušků League of Legends. Každou sobotu se můžete těšit na kresby, digitální arty, 3D modely, skiny, videa, příběhy, komixy, cosplay a na mnoho dalšího. Tato řada je novým pokračováním série "Skiny, které ve hře asi neuvidíme".

V dnešním díle se zaměříme na Star Guardian Syndru.

V následujících dílech se také můžete těšit na další Star Guardian šampiony!

Návrhy na skiny

Star Tyrant Syndra

Kreativní koutek #9

Tento návrh vytvořil Vlad Bacescu společně s ostatními členy fanouškovského seskupení autorů Rift Artisans. Vlad zpracovává grafické návrhy a další členové týmu se starají o vizuální efekty, animaci, hudbu, příběh, atd.

Jejich návrhem je bývalá hvězdná strážkyně - Syndra, která se vydala cestou zla. Faktem však je, že Rift Artisans začali pracovat na tomto projektu ještě předtím, než vůbec byla Star Guardian Syndra oznámena. Rift Artisans se však oproti Riotu dokonale povedlo spojit Syndřinu zlou stránku a Star Guardian tématiku.

Bohužel s vydáním Star Guardian Syndry přestali Rift Artisans na tomto projektu pracovat. 

Kreativní koutek #9

Překlad:

"To co hoří nejjasněji, nejrychleji vyhasne."

Mladá Syndra, nejjasnější hvězda původních hvězdných strážců a nejblížší První hvězdě, měla velký potenciál stát se velmi důležitou v nové éře mezivesmírného míru. Jako nejsilnější strážce vedla ostatní strážce od jedné vítězné bitvy k druhé a její síla rostla s každým konfliktem.

Nicméně bitvy začínaly být příliš snadné a vítězství moc rychlá a Syndra se začala nudit. Ačkoli její síly stále rostly, její postup se dramaticky zpomal, jelikož její nepřátelé byli příliš slabí a nemohli jí ničemu naučit. Zoufale hledajíc novou moc se obrátila na své spojence a pozabíjela je bez lítosti a pohltila jejich síly. Než byla Syndra konečně poražena, povraždila celé legie strážců. Jen díky silám První hvězdy byla uvězněna a nakonec se na Syndru úplně zapomělo.

O mnoho let později s příchodem nové generace hvězdných strážců byli její řetězi oslabeny a Syndra se probudila pamatujíc si jména svých věznitelů a toužící po odplatě. V momentě, kdy její vězení nedokáže udržet její síly, hvězdný tyran opět přinese zkázu.


Digitální arty

Kreativní koutek #9

Tato práce mexičana Maximiliano Gonzalez dokáže zaujmout hlavně zajímavým zpracováním.

Kreativní koutek #9

Dílo brazilce AlbinoGnosis je pravděpodobně nejlepší z dnešní série.

Kreativní koutek #9

Tento art od hongkongské profesionálky L HL v sobě nese opět trochu toho asijského stylu kresby a tak se jedná o další zajímavou práci.


Cosplay

Kreativní koutek #9

Cosplayerka Kinpatsu, která je z Jihoafrické republiky, vytvořila velmi zajímavý cosplay na Star Guardian Syndru. Upřímně si myslím, že se jedná o jeden z jejích trochu slabších cosplayů, jelikož jí Syndra příliš nesedí vzhledem, ale i tak je cosplay velmi povdený. Doporučuji se podívat na její facebook galerii

Kreativní koutek #9

Tato mexická cosplayerka Elyrosas vytvořila svůj cosplay také velmi hezky, především se mi líbí její nápad s balónky.


Videa

Tato fanouškovská přihlašovací obrazovka byla vytvořena rumunským profesionálem Alexandru Cîrjaliu, který v dnešní době pracuje přímo pro Riot. Obrázek Syndry je oficiálně od Riotu, ale hudba a animace je neofiální.

Alexandru Cîrjaliu vytvořil také přihlašovací obrazovku pro Star Tyrant Syndru.

Co se vám v dnešním kreativním kouktu nejvíce líbilo? A jakého šampiona se Star Guardian skinem byste si přáli pro příště? Své názory a přání pište do komentářů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama