Kreativní koutek #8
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Kreativní koutek #8

Kreativní koutek #8

Little Panda

Little Panda

27. 1. 2018 12:55 1

Co vše vytvořili fanoušci League of Legends ve spojením s Hvěznými strážci?

Reklama

Máme tu další díl z nové série o různých kreativních výtvorech fanoušků League of Legends. Každou sobotu se můžete těšit na kresby, digitální arty, 3D modely, skiny, videa, příběhy, komixy, cosplay a na mnoho dalšího. Tato řada je novým pokračováním série "Skiny, které ve hře asi neuvidíme".

V dnešním díle se zaměříme na sérii Star Guardians.

V následujících dílech se také můžete těšit na jednotlivé Star Guardian šampiony!

Návrhy na skiny

Kreativní koutek #8

Naprosto úžasný návrh od autora Z-Duke na Star Guardian Katarinu. Vzhledem k současnému ohýbání charakterů postav, kterého se Riot dopustil u Star Guardian Syndry, se může Star Guardin skinu dočkat kterýkoli záporák. Věřím, že Katarina by mohla být, vzhledem ke své oblíbenosti, jedním z nich.

Kreativní koutek #8

Návrh Star Guardian Brauma od autorky z Velké Británie vystupujícícm pod přezdívkou Maegraeth jsme si mohli prohlédnout již několikrát, myslím si však, že by neměl chybět ani v tomto článku. Hvězdní strážci by možná potřebovali do týmu pořádného chlapa.

Kreativní koutek #8

I tento návrh Star Guardian Vel'Koze od rumunského profesionála Vlad Bacescu se na našem webu objevil několikrát, ale i jej jsem nechtěl opomenout.


Digitální arty

Kreativní koutek #8

Kanaďanka Sakimichan patří k jedním z nejlepších autorek současné herní scény a její trochu netradiční zobrazení Strážkyň působí velmi dobře.

Kreativní koutek #8

Práce čínského autora Citemer naopak nabízí trochu toho asijského stylu. Syndra a Ahri působí velmi uhlazeně až dětsky.

Kreativní koutek #8

Naopak dílo venezuelce Walther Sorg zobrazuje bojovou formaci Strážců.

Kreativní koutek #8

Filipínská kreslířka Mylene Olavere si pro svou práci vybrala Soraku a Ezreala a povedlo se jí zachytit krásnou a romanticky vyhlížející scénu. 

Kreativní koutek #8

Na tomto obrázku od vietnamky Mai To Ka se opět podepsal asijský styl. Přiznám se, že mi obličeje obou Strážkyň příliš nejsou po chuti, ale každý má přeci jen jiný vkus.

Kreativní koutek #8

Toto zpracování od autora z Dominikánské Republiky jménem Jamil Santos Celadilla mi velimi připomíná tématiku DJ Sony, a tak se velmi odlišuje od předchozích prací.

Kreativní koutek #8

A nakonec se ještě podíváme na vyzobrazení pomocníčků Strážkyň, které vytvořil ekvádorská autor David Haro.


Kresby

Kreativní koutek #8

Na díla polské kreslířky BlondynkiTezGraja jsme se podívali v předchozích dílech již několikrát, ani tentokrát nezklamala a její dílo působí velmi dobrým dojmem.

Co se vám v dnešním kreativním kouktu nejvíce líbilo? A jakého šampiona se Star Guardian skinem byste si přáli pro příště? Své názory a přání pište do komentářů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama