Konec S3 - odměny jsou tu
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Konec S3 - odměny jsou tu

Konec S3 - odměny jsou tu

derk

derk

Dnes brzy ráno skončila S3 a během dneška by se měly objevit odměny na všech účtech. Info i s obrázky uvnitř.

Reklama

Sezóna 3 je za námi. Ukončena byla již tradičně několik týdnů po zlatém hřebu celé sezóny - World Championshipu. Mimochodem již víme, kde a jak bude probíhat šampionát v S4, více informací zde.

NOVÁ SEZÓNA, PŘEDSEZÓNA A RESET RANKEDŮ

Riot Feithen

se zmínila na oficiálních fórech, že

nový patch

, který s sebou přinese řadu zásadních změn ve hře se objeví někdy

během příštího týdne

. Během dneška by měli všichni hráči dostat své odměny a od zítřka by měly opět fungovat rankedy - a tak to bude celou předsezónu. Vaše úspěchy z rankedů v preseason budou brány v potaz při začátku S4, kdy opět nastane soft reset.  1) Mezi S3 a předsezónou nebude žádný reset. 2) V předsezóně můžete hrát normálně rankedy se svým současným ratingem. 3) Pokud se vám rankedy v předsezóně hrát nechce, tak nemusíte - celou předsezónu totiž nebudou penalizace za neaktivitu. 4) Soft reset ratingu nastane až na začátku nové sezóny 4 (první měsíc roku 2014). 5) Po soft resetu budou všichni hrát 10 rozřazovacích zápasů, hlavní myšlenkou je každého hráče přiblížit na úroveň nízkého Silver hráče. Pokud máte nyní Challenger, tak by vám mělo trvat krátkou dobu dostat se opět nahoru (díky mmr), pokud tedy budete vyhrávat. Soft reset je jakousi možností pro všechny hráče, aby začali "na novo". Summoner Ikony Jednu z těchto ikon dostane každý hráč, který odehrál alespoň 10 ranked her v jakémkoliv queue. Na první pohled je asi rovnou jasné, které tiery jednotlivé ikony představují, pro jistotu ale zleva: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Challenger.

          
Konec S3 - odměny jsou tu
Konec S3 - odměny jsou tu
Konec S3 - odměny jsou tu
Konec S3 - odměny jsou tu
Konec S3 - odměny jsou tu
Konec S3 - odměny jsou tu

Loading screen rámečky

Pokud jste získali Silver anebo vyšší tier, můžete se těšit také na rámeček, který se bude zobrazovat při načítání hry. Podobně jako u ikon jsou rámečky rozdělené podle jednotlivých tierů.

Konec S3 - odměny jsou tu

Ohraničení summoner profilu

Všichni hráči od Silveru výše získají také ohraničení jejich summoner profilů - rovněž v barvu tieru, kterého dosáhli. Na obrázku vidíte pouze tři příklady, rámeček se ale vztahuje i na Silver a Challenger.

Konec S3 - odměny jsou tu

Skin na Wardky

Pro získání skinu na wardky s názvem Victorious Ward Skin jste museli dosáhnout hranice Silveru a výše. Tento skin je permanentní.

Konec S3 - odměny jsou tu

Skin na Elise

Tradičně - již třetí sezónu - se objevil jeden z Victorious skinů na šampiona, který získá každý hráč, který dosáhl alespoň Goldu. Tentokrát je to Victorious Elise.

Konec S3 - odměny jsou tu

Odznak k pozvánce do hry

Podobně jako skiny na wardky jde o naprosto novou věc. Hráči, kteří dosáhli na Gold a výš obdrží od Riotu zcela unikátní "odznak", který bude vidět v momentě, kdy někoho pozvou do hry.

Konec S3 - odměny jsou tu

Zatím by měl vypadat takto, ale na redditu se velmi brzy po zveřejnění objevil jakýsi protesto-nápad od jednoho z fanoušků, který vymyslel něco takového. 

A nutno říci, že Riot Socrates se ozval téměř okamžitě a napsal, že jde o skvělou myšlenku a že souhlasí s tím, že prvotní verze potřebuje trochu poupravit. Je tedy poměrně velká šance, že než bude tato "invitational badge" live, ještě se změní.

Jaké ceny jste vyhráli vy? A už je máte na účtu?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama