Komunitní TeamSpeak 3 Server od Tryhardu
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Komunitní TeamSpeak 3 Server od Tryhardu

Komunitní TeamSpeak 3 Server od Tryhardu

David Růžička

David Růžička

10. 12. 2012 15:06

Tryhard pro vás má League of Legends komunitní Teamspeak 3 Server.

Reklama

Tryhard má nyní díky

aceventurovi311

k dispozici Teamspeak 3 server s 500 sloty. Jedná se o server určený pro všechny League of Legends hráče a týmy u nás v Čechách i na Slovensku. Pro ty z vás kteří se s teamspeakem ještě nesetkali, jedná se o tzv. VoIP (Voice over internet Protocol), ve zkratce vám to umožní hlasově komunikovat s ostatními lidmi pomocí mikrofonu. Teamspeak je velice podobný například Skypu, nebo Ventrilu.

Komunitní TeamSpeak 3 Server od Tryhardu

Adresa serveru je -

ts3.tryhard.cz:9600

Pokud máte

vlastní tým

, rádi vám pro něj vytvoříme místnost. Pokud by se tento teamspeak využíval hromadně v rámci komunity, odpadla by například veškerá starost se sháněním soupeřů při Playzone Nightcupech – stačilo by napsat kaptiánovi daného týmu v klidu na Tsku.

Další využití, které nás napadá, by byl takzvaný

Solo Queue gather

. Pokud jste v ranked hře a vybíráte šampiona, náhodou zjistíte, že je s vámi v týmu další čech nebo slovák, není nic jednoduššího než se sejít na našem teamspeaku, najít si prázdnou místnost v rámci soloQ gatheru a využít komunikace v mateřském jazyce k dosažení kýženého vítězství.

Případně v místnosti

hledám duoQ

najdete parťáka, s kterým budete stoupat žebříčkem, jak nikdy dříve. Stačí, když se přidáte do hlavní místnosti a zapředete konverzaci s dalšími hráči, které už nebaví trápit se v soloQ samotné.

Pokud vás napadne další využití, či budete chtít zřídit další hlavní skupiny typu Dominion, Aram, či snad Twisted Treeline, dejte nám vědět a my je rádi založíme!

Teamspeak 3 ke stažení

http://www.teamspeak.com/?page=downloads
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama