Kompozice se čtyřmi Lee Siny dominuje v současném TFT
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Kompozice se čtyřmi Lee Siny dominuje v současném TFT

Kompozice se čtyřmi Lee Siny dominuje v současném TFT

Giry

Giry

15. 2. 2023 13:00

Jak se k této kompozici dostat?

Reklama

Už v aktualizaci 13.1 dostal Lee Sin přepracovaný jeden ze svých augmentů, od první letošní aktualizace dostanete na výběr u Lee Sina augment, který zlevňuje jeho schopnost o 30 many, po jejím použití se navíc Lee Sin zbaví všech negativních efektů a vyléčí si 18% chybějících HP.

V aktualizaci 13.1b jsme pak dostali čtyři rerolly, a získat správný augment na Lee Sina je tak mnohem jednodušší. Úspěch kompozice, pro kterou je tento augment klíčový, spočívá ve čtveřici Lee Sinů, kteří tvoří vaši frontovou linii.

Kompozice se čtyřmi Lee Siny dominuje v současném TFT

Síla této kompozice spočívá v neproniktutelné stěně Lee Sinů, kteří se navzájem chrání štíty ze svých schopností. Tyto štíty se navíc zvyšují pomocí AP, stačí tedy přidat další Heart jednotku a štíty se budou v průběhu každého kola jen zvyšovat.

Do zadní řady můžete postavit v podstatě kohokoli, alespoň jedna jednotka by měla být z traitu Heart. Doporučujeme použít Soraku jako nejsilnější Heart jednotku s carry potenciálem. Doplnit ji mohou ještě další dva Heart šampioni a Blitzcrank, který přidá Lee Sinům výdrž z Brawlers a navíc získáte bonus z A.D.M.I.N. traitu.

Tříhvězdičková Yuumi jako carry se také zdá jako logická volba, mimo jiné i proto, že stojí stejně jako Lee Sin. Během rollování na úrovni 6 kvůli získání všech čtyř Lee Sinů tak posbíráte i spoustu koček.

Můžete ale použít také carry Samiru společně s další Sureshot jednotkou nebo třeba carry Kai’Su s dalšími Reckony. Nic nezkazíte ani carry Aurelionem, záleží na tom, které jednotky vám hra nabízí.

V late-game pak můžete dva jednohvězdničkové Lee Siny vyměnit za silnější jednotky. Například Urgot a Fiddlesticks pomohou vašemu týmu díky svému CC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama