Kolaps Vitality, pro Carzzyho letošní sezóna skončila
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Kolaps Vitality, pro Carzzyho letošní sezóna skončila

Kolaps Vitality, pro Carzzyho letošní sezóna skončila

Reibl

Reibl

1. 7. 2024 12:22

Základní část letního splitu skončila pro českého marksmana Carzzyho nezdarem. Vitality se po třech porážkách loučí s letošní esport sezónou. Ostatní čeští hráči postupují do play-off.

Reklama

Nezdar, kolaps, zklamání. Tak lze popsat finálový víkend základní části LEC. Vitality byli už před tímto víkendem na hraně vyřazení, avšak vše měli ve svých rukou. Sobotní nezdar proti G2 byl relativně očekávaný, bohužel se týmu nedařilo ani proti SK Gaming. Dvě porážky mohly znamenat okamžitý konec, avšak na Vitality se usmálo štěstí, když MAD Lions KOI dokázali přehrát Rogue a celé trio těchto týmů se skóre 2:7 zamířilo do tiebreakeru.

Vitality vyzvali výherce duelu mezi MDK a Rogue, kterými se stali lvíčata. Ani zde ale Carzzy neuspěl a play-off si tak vybojovala lvíčata. Vitality spolu s Rogue nejen nepostupují do play-off letní části, ale kvůli nedostatku championship bodů nemají šanci se kvalifikovat ani do Season Finals, odkud vede cesta na Worlds. Jinými slovy pro Vitality s Rogue LoL esport sezóna tímto končí.

Humanoid s Fnatic bere čtvrté místo. Český midař rovněž nezažil dobrý víkend a po dokonalém startu si organizace zajistila až čtvrté místo. Jackies s Patrikem berou sedmou pozici a rovněž postupují do play-off. Celku výrazně pomohla výhra nad Rogue.

LEC čeká týden pauza kvůli Esports World Cupu, kam jedou G2 a Fnatic. Evropská liga se vrátí v 12. července, kdy odstartuje play-off letního splitu.


Výsledky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama