Ke komentátorům v LEC se přidají i dva bývalí hráči Fnatic
i Zdroj: Kirill Bashkirov/Riot Games
eSport League of Legends Článek Ke komentátorům v LEC se přidají i dva bývalí hráči Fnatic

Ke komentátorům v LEC se přidají i dva bývalí hráči Fnatic

Giry

Giry

8. 1. 2024 19:46

Riot odtajnil seznam komentátorů, analytiků a uvaděčů pro nadcházející sezónu LEC. Tým se rozšíří o některé profesionální hráče.

Reklama

Mezi komentátory figuruje Například Broxah nebo Trymbi - oba jsou bývalí mistři LEC. Broxah si několik titulů vybojoval v dresu Fnatic, Trymbi s Rogue vyhrál letní split 2022. Dalším novým přírůstkem z řady profesionálních hráčů bude topař Finn.

Známe tváře jako Sjokz, Drakos, Vedius, Medic nebo Laure se vrací, rozlouříme se naopak (znovu) s Enderem. Ten na svůj Twitter napsal, že se musel rozhodnout mezi komentováním League of Legends v Evropě a Valorantu v USA. Nakonec dal přednost domácímu prostředí.

Další citelnou ztrátou bude absence Caedrela. Ten už minulý rok oznámil, že by se raději věnoval na plno streamování, a proto musí své místo komentátora přenechat jiným.

Caedrel končí s komentováním, chce se naplno věnovat svému streamu
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games

Caedrel končí s komentováním, chce se naplno věnovat svému streamu

Během posledních tří let se bývalý profesionální hráč League of Legends Marc “Caedrel” Lamont stal neoddělitelnou součástí…

30. 9. 2023 00:38

LEC začíná v sobotu 13.1. zápasem mezi G2 a BDS. Aktuální sestavy týmů a rozpis nadcházejících zápasů v LEC najdete v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama