Kdo zastoupí Evropu na Worlds, LEC Finals začínají střetem českých střelců
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Kdo zastoupí Evropu na Worlds, LEC Finals začínají střetem českých střelců

Kdo zastoupí Evropu na Worlds, LEC Finals začínají střetem českých střelců

Maarty

Maarty

19. 8. 2023 14:00

LPL i LCS již zná své zástupce na letošní světový šampionát a Evropa rozhodně nechce zůstat pozadu. Po třech napínavých splitech se šest nejlepších týmů utká o tři jistá místa v hlavním městě jižní Koreji Soul. Tento víkend se můžeme těšit na dvě Bo5 série od 16:00.

Reklama

MAD x XL

Opakovaný střet českých střelců, který v letních skupinách skončil 2-0 pro Patrika a jeho soupisku. Ta v posledním splitu roku dokázala zvednout svůj výkon a gameplay na riftu, zatímco MAD po vyhraném jarním splitu vypadají otřeseně a nekoordinovaně. Týmy se společně střetnou v pavouku vítězů a poražený tak dostane ještě jednu šanci. Smyčka se ale utahuje a pro týmy je více než důležité teď zabrat a dostat svou organizaci na světový šampionát.

G2 x BDS

Druhým zápasem týdne pak bude dominantní evropská jednička proti týmu, který se díky svým kvalitním draftům dokázal dostat až do jarního finále. Patch, na němž týmy budou hrát, se opět od letního finále změnil, takže uvidíme, zda BDS dokáží potrápit G2 lepším čtením draftů nebo zda evropská jednička půjde bez prohry až do semifinále.

Nejdůležitější turnaj pro evropské týmy začíná právě dnes a každá soupiska má na to dokázat, že tento rok nebyl promarněný. Nenechte si ujít zápasy od 16:00 hodin a výsledky v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama