Karmine Corp prožívají katastrofický start sezóny, Carzzymu se začalo dařit
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Karmine Corp prožívají katastrofický start sezóny, Carzzymu se začalo dařit

Karmine Corp prožívají katastrofický start sezóny, Carzzymu se začalo dařit

Reibl

Reibl

23. 1. 2024 17:37

Tabulka v LEC se pořádně promíchala. Od dna se odrazili Vitality s Carzzy, naopak Karmine Corp jsou stále bez výhry. Ligu vedou BDS.

Reklama

Druhý týden v LEC byl pro francouzské celky zlomový. Team Vitality s českým marksmanem Carzzym si připsal tři výhry a překvapivě porazil i G2, ačkoliv ti si za prohru mohli sami kvůli draftu. Carzzy tak po 0:3 startu může být klidný, playoffs má téměř jisté.

Oproti tomu Karmine Corp jsou ve velkých problémech. Tým totiž nevyhrál ani jediný zápas za tento rok. Nová organizace v rámci LEC se tak reálně může stát první, která v tomto formátu skončí bez výhry ve splitu.

Karmine Corp nepomáhá ani fakt, že při souboji proti Vitality jsme dostali jednu z nejhorších her za poslední dobu. Individuálních chyb by se našla celá řada.

Spolus s Vitality je ve spodní polovině tabulka Giantx s Patrikem a Jackiesem. Organizace má na vrubu jen dvě výhry, avšak i to by mohlo stačit. Rogue a KC totiž dohromady zvítězili jen jednou. GX si v sobotu poradili právě s KC a jako poslední duel ve třetím týdnu je čekají Rogue.

Humanoid s Fnatic si došlápl právě na Rogue a GX. Tým ale padl prodi BDS. Adam a jeho tým přejeli nejen Fnatic, ale i MAD Lions KOI a SK Gaming, tedy relativně silné celky.

Matematicky jisté playoffs mají sice jenom BDS, avšak s Fnatic, G2, SK Gaming a Heretics můžeme rovněž počítat. MAD Lions KOI a Vitality se třemi výhrami také s velkou pravděpodobností postoupí. Finálový víkend bude zlomový pro Giantx, Rogue a Karmine Corp. Do playoffs postupuje 8 celků z 10.


Kompletní výsledky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama