Karmine Corp oznámili svou sestavu, do LEC se vrací zkušený veterán
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Karmine Corp oznámili svou sestavu, do LEC se vrací zkušený veterán

Karmine Corp oznámili svou sestavu, do LEC se vrací zkušený veterán

Giry

Giry

4. 1. 2024 04:45

Francouzský tým Karmine Corp si letos odbyde svou premiéru v nejvyšší evropské soutěži. Kterým hráčům dal tým důvěru?

Reklama

Mezi hráči figuruje několik známých jmen. Po třech letech se do LEC vrací topař Cabochard. Ten dlouhých pět let hájil barvy Vitality, naposledy jsme ho v Berlínském studiu viděli v roce 2020, od té doby oblékal dres Karmine Corp ve francouzské lize.

Dalží známé jméno představuje marksman Upset. Ten si během své kariéry prošel týmy jako Origen, Astralis, Vitality nebo Fnatic. S posledním jmenovaným týmem se dokázal probojovat až do finále letního splitu LEC v roce 2021, předtím na ten samý úspěch dosáhl v dresu Schalke04 v roce 2017, tedy ještě v době, kdy se evropské lize říkalo EU LCS.

Tuto dvojici hráčů doplní čínský jungler Bo, kterého také známe z týmu Vitality. Jako support nastoupí bývalý spoluhráč Patrika - Belgičan Targamas. Jediný hráč bez zkušeností s nejvyšší ligou bude francouzský midlaner Saken.

Karmine Corp patřili ve francouzské lize na úplnou špičku, v LEC je ale čekají papírově výrazně silnější týmy. Liga začíná už 13.1. zápasem mezi G2 a BDS. Rozpis všech utkání najdete v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama