Je neuvěřitelně chytrý, říká o Humanoidovi jeho bývalý trenér
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Je neuvěřitelně chytrý, říká o Humanoidovi jeho bývalý trenér

Je neuvěřitelně chytrý, říká o Humanoidovi jeho bývalý trenér

Giry

Giry

27. 12. 2023 16:19

Téměř třicetiletý britský trenér James "Mac" MacCormack přijal pozvání do podcastu Thorina - esportového youtubera. V rámci tohoto rozhovoru došla řeč i na české hráče Humanoida a Carzzyho.

Reklama

Humanoid se pod taktovku Maca dostal poprvé v týmu Splyce, poté oba vyměnili dresy této organizace za barvy MAD Lions. Mac prý tehdy viděl záznamy Humanoidových her a zjistil, jak je český midař chytrý a nebojí se jít i do soubojů, ze kterých by ostatní hráči utekli.

Humanoid prý ze začátku příliš nemluvil. Ve hře vždy řekl to nutné, ale mimo ni ho prý nešlo rozpovídat. Až později, když mu trenérský tým řekl, že se musí naučit vést tým, začal Humanoid komunikovat. Mac poté pochválil i to, jak se Humanoid učí. Zatímco ostatní hráči se dělí na ty, kteří reagují instinktivně nebo analyticky, Marek prý zvládá oboje.

Když došla řeč na Carzzyho, Mac mluvil nejprve o tom, jak je tento hráč neuvěřitelně rychlý. I během nevypjatějších situací dokáže usměrnit tým, aby měli všichni jeho spoluhráči v hlavě stejnou strategii pro nadcházející chvíle.

Britský trenér také vypíchnul jeho neuvěřitelné statistiky. Carzzy byl v letním splitu nejlepší ve statistice průměrného poškození za minutu mezi všemi rolemi a všemi světovými ligami. Nechal tak za sebou i hvězdy východních lig jako Faker nebo Ruler.

Celý podcast si můžete poslechnout zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama