JD Gaming ovládli MSI, Ruler si připsal další titul
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek JD Gaming ovládli MSI, Ruler si připsal další titul

JD Gaming ovládli MSI, Ruler si připsal další titul

Maarty

Maarty

21. 5. 2023 17:14

Finálový zápas mezi dvěma nejlepšími čínskými celky dnes završil turnaj Mid-Season Invitational. Ruler se svým týmem opět dokázal jako už několikrát v sezóně i na MSI, že jsou lepší než jejich protějšek BLG a dnešní sérii uzavřeli se skóre 3-1. Čína se tak do letošního světového šampionátu stává jedničkou na poli profesionální League of Legends scény.

Reklama

I přesto, že si marksman Ruler ke svému resumé světového šampióna, vítěze LCK i LPL, připisuje nyní i výhru na MSI, tak to byl midlaner Knight, který v dnešní sérii nastoupil s pořádnou vervou porazit svého soupeře a získat titul pro svůj tým.

Neskutečný příběh Bilibili Gaming, kteří z play-in prohry proti Golden Guardians dokázali porazit G2, Gen. G Esports i samotné T1, ovšem skončil porážkou proti jedinému týmu, který celý letošní jarní split měli problém porazit. Přesto čínská dvojka předvedla statečný výkon, a hlavně nečekané výsledky sérií. 

LPL dokázala už několikrát vyhrát MSI, jak se jim podle vás bude dařit na Worlds? Co říkáte na celý průběh turnaje? Čekali jste výhru JDG nebo jste zklamaní z celkové výsledku nebo výkonu vašeho oblíbeného týmu? Dejte nám vědět do komentářů pod článek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama