Jaké uvidíme změny v další sezóně?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Jaké uvidíme změny v další sezóně?

Jaké uvidíme změny v další sezóně?

derk

derk

8. 11. 2012 11:49

Pojďme se podívat na konkrétní změny a novinky, na které se můžeme těšit v s3.

Reklama

Riot zmínil, že chce opravit několik nedostatků, které provázely hráče druhou sezónou. Celkem je toho docela dost, konkrétně jungle, itemizace (stavba a kupování itemů), masteries, summoner's spelly a další. 

Itemizace

Hlavně kvůli tomu, aby se vznikalo více nových možností a kombinací, Riot velmi důkladně projde a pozmění předměty a obchod ve hře. Můžeme se těšit na úpravu nepoužívaných nebo málo používaných předmětů, lehké změny ve stavení předmětů (kombinování více předmětů pro vytvoření jednoho "silnějšího"), více možností a také zcela nové předměty pro AD carry a supporty.

Jungle

Podobně jako tomu bylo na začátku druhé sezóny, i teď si projde jungle velkou změnou. Riot se snaží docílit toho, aby jsme v jungli viděli více šampionů, více cest a více item buildů. Jejich hlavní zaměření bude oživení starších junglerů, kteří se ke konci v s2 hrát skoro nedali, protože postrádali AoE (Warwick, Fiddle, ...). 

Masteries

Talentové stromy masteries si také projdou změnou. Riot chce trochu oslabit defensivní strom a udělat utility strom více zajímavý pro alespoň některé role (support, tank, ap). Několik masteries by mělo zcela zmizet nebo být nahrazeno novými. Půjde o podobnou změnu jako tomu bylo během s2, jak si možná ještě někteří pamatují. Hlavním cílem je to, aby bylo více možností (na stejné úrovni), jak hrát většinu šampionů.

                            
Summoner Spells

Můžeme se těšit i na předělání summoner spellů. Největší změnou bude to, že Flash a Ignite dostanou nerf v podobě delšího cooldownu a z Healu se stane spíše supportovací spell. Dále bude i do dalších map přidán Summoner Spell podobný Barrier z Proving Grounds (ARAM) - který by měl absorbovat nějakou část poškození. Nepoužívané spelly potom budou upraveny tak, aby se daly používat (Revive, Surge a další).

Závěrem můžeme říci snad jen to, že se Riot snaží přidat nové věci a nebo napravit to, co se v minulosti nepovedlo (například jungle, která na začátku sezóny dostala přesně opačné změny, než je tomu doposud). Doufám, že se jim to povede a budeme se moci těšit na lepší herní zážitek v Season 3!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama