Jak je to s Evil Geniuses a Lemondogs?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Jak je to s Evil Geniuses a Lemondogs?

Jak je to s Evil Geniuses a Lemondogs?

derk

derk

6. 12. 2013 07:00

Evil Geniuses zřejmě chystá do další sezóny velkou změnu sestavy a sesterský tým v NA. Podíváme se i na situaci kolem Lemondogs a Kazmitche.

Reklama

Evil Geniuses (dříve Counter Logic Gaming EU) je jedním z nejznámějších evropských a zároveň světových celků. Pětice hráčů Wickd, Snoopeh, Froggen, Yellowpete a Krepo si získala srdce milionů fanoušků po celém světě a inspirovala mnoho týmů svou soudržností, přátelskou atmosférou a skvělými výkony na nejprestižnějších světových turnajích.

Hráči spolu hráli od 20.12.2011, skoro dva roky v kuse. V roce 2012 byli jediným týmem, který dokázal na offline akcích potrápit Moscow Five (Gambit Gaming) a právem patřili mezi absolutní světovou špičku. Mezi jejich největší úspěchy patří 3.-4. místo na Season 2 World Championshipu, kde v semi-finále prohráli proti Azubu Frost 1-2. Připomeňte si jednu z nejlepších a nejemotivnějších her v historii League of Legends. Hru, kdy se CLG EU podařilo porazit nejsilnějších čínský celek World Elite ve čtvrtfinále S2WC ve hře, která byla již skoro prohraná, neuvěřitelný comeback a naprosto čisté emoce!

Podle informací kolujících internetem je tento tým již ale minulostí. Zpráva není 100% ověřená, nicméně všechno sedí a několik hráčů jak z řad EG, tak z jiných týmů ji potvrdilo - chybí zatím pouze oficiální vyjádření organizace Evil Geniuses. Věc se má tak, že se dvouletá oblíbená sestava nejspíše rozdělí.

 Snoopeh (proč tu nemůžu najít skotskou vlajku?!),

 Krepo a

 Yellowpete přejdou na americkou scénu, kde spolu s

 pobelterem a

 Innoxem vytvoří tým, který se bude ucházet o místo v LCS. Podle informací již došlo ke koupi slotu Velocity eSports, kteří svou činnost ukončili a tým tak čeká duel proti jednomu z amatérských celků o to, jestli je uvidíme v jarní sezóně v LCS anebo nikoliv. Dost možná se střetnou s celkem Quantic Gaming - pěticí korejských hráčů spolu s

 Locodocem, který se v amatérské scéně jeví jako nejsilnější (Velocity totiž skončili na posledním místě minulé sezóny LCS a jelikož si profesionální týmy volí soupeře podle toho, na jakém místě skončili, dá se očekávat, že na EG zbude právě tento celek). V Evropě potom zůstane

 Wickd a

 Froggen, které doplní jungler

 Shook, marksman

 Tabzz a na místě supporta uvidíme v nadcházejícím turnaji o udržení v LCS

 Kazmitche. Ten ale podle našich informací nemusí v týmu zůstat, protože se spekuluje ještě o jednom známém evropském supportovi, který by se do týmu mohl dostat.

Sestava Evil Geniuses NA

 Innox - Top

 Snoopeh - Jungle

 pobelter - Mid

 Yellowpete - Marksman

 Krepo - Support

Sestava Evil Geniuses EU

 Wickd - Top

 Shook v2 - Jungle

 Froggen - Mid

 Tabzz - Marksman

 Kazmitch - Support

Kazmitch by mohl teoreticky být druhým českým hráčem, kterého uvidíme v LCS. Pevně doufáme, že to tak nakonec opravdu dopadne, protože Kazmitch je jistě jedním z nejlepších domácích kandidátů na to, aby se do prestižní evropské ligy dostal! A třeba konečně uvidíme support Zileana na nejvyšší kompetitivní úrovni!

Pamatujte prosím, že tato informace stále není oficiálně ověřená. Podle informací, které ale na internetu kolují (např. to, že Krepo, Yellowpete i Snoopeh jsou v Americe a že Snoopeh dokonce v Americe studuje a to, že evropská sestava pilně trénuje na nadcházející LCS promotion kvalifikaci - viz. tento obrázek ) a také podle důvěrných informací, které jsme od jednotlivých hráčů získali, by to tak rozhodně mělo být. 

To samozřejmě nechává jeden velký otazník nad evropským celkem Lemondogs, který v současné době vypadá poněkud prázdně.

 Mithy,

 ZoroZero a

 Nukeduck odešli do Ninjas in Pyjamas,

 dexter odešel do amerického celku CLG a

 Tabzz je tak posledním hráčem, který je na oficiální soupisce celku (což je také další důvod, proč bychom měli věřit celé situaci kolem EG). To co bude s týmem, který se umístil na první příčce skupinové části letní LCS a reprezentoval Evropu na S3WC zůstává otázkou. Jakmile budeme mít více informací, jistě vám dáme vědět. Sledujte nás na facebooku , ať vám nic neunikne.

Co si o těchto změnách myslíte?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama