Jackies a Patrik v jarním splitu končí, prohru si připisují i Humanoid a Carzzy
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Jackies a Patrik v jarním splitu končí, prohru si připisují i Humanoid a Carzzy

Jackies a Patrik v jarním splitu končí, prohru si připisují i Humanoid a Carzzy

Reibl

Reibl

3. 4. 2024 13:26

Těžký závěr úvodního týdne playoffs. Čeští hráči prohráli za uplynulé dva dny všechny duely a GIANTX s Patrikem a Jackiesem se loučí s jarním splitem.

Reklama

Po úvodní výhře Fnatic a Vitality se mohlo zdát, že se Humanoid a Carzzy utkají ve finále vítězného pavouka. Jenže se tomu tak nestalo. Humanoidovi vystavili stopku G2, Vitality zase BDS. Oba celky tak po prohře spadli do pavouka pro poražené.

Zejména výkony G2 dávají předzvěst, že se v LEC opět bude bojovat jen o druhé místo a samurajové si znovu odnesou štít představující trofej pro vítěze splitu. G2 ukončili první hru necelých 26 minut, druhou za 21 minut.

Duel mezi Vitality a BDS nabídl zajímavou podívanou, ve které jsme viděli celkem běžný pentakill Zeri i vzácný pentakill Hweie. Oba si připsali na vrub hráči z týmu BDS.

O den později Heretics otáčeli duel pro SK Gaming. Jankosova parta tento úkol zvládla a poslala Nisqyho domů. Obdobně probíhal i duel českého dua Jackiese a Patrika, kteří vyzvali MDK. Ačkoliv si připsali v první hře výhru, MAD Lions KOI duel otočili a postupují dále.

Netradiční rozvrh playoffs bude pokračovat tuto sobotu, kdy nás čekají dva poslední Bo3 duely mezi Fnatic s Heretics a Vitality s MAD Lions KOI. V neděli už dojde na Bo5 sérii mezi G2 a BDS, pondělí pak přinese zápas vítězů ze soboty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama