Jackies a Patrik jdou do boje o Worlds, v cestě jim stojí G2
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Jackies a Patrik jdou do boje o Worlds, v cestě jim stojí G2

Jackies a Patrik jdou do boje o Worlds, v cestě jim stojí G2

Reibl

Reibl

Do závěrečného turnaje letošní LEC sezóny vstupují další dva celky. V bracketu pro poražené vyzvou SK Gaming francouzské BDS a GIANTX narazí na G2.

Reklama

Úvodní týden LEC Season Finals přinesl jedno velké překvapení, když G2 Esports padli proti MAD Lions KOI. Dost tak zkomplikovali cestu na Worlds svým soupeřům. Až vítěz mezi Fnatic a MDK si pojistí místo na světovém šampionátu. Tento duel ale zatím nechme stranou. Tento týden se totiž hraje část pavouka pro poražené.

V sobotu večer do záverečného play-off vystartují SK Gaming, kteří narazí na BDS. Oba celky v Bo1 části zářily, v delších sériích je to ale horší. SK Gaming si za letošní rok připsali jen dvě vyhrané Bo3 série, BDS zase trápí Bo5 zápasy, kdy z nichž ani jeden nedopadl pozitivně pro tento tým. Jeden z dvojice svoji pověst snad napraví a přiblíží se o krok blíže k Worlds.

Nedělní večer bude zajímavý pro české fanoušky. GIANTX, kde působí český marksman Patrik a midař Jackies, se utkají s  G2 Esports. Caps minulý týden nepředváděl zářivé výkony, což by mohlo hrát ve prospěch Jackiese, jehož forma napříč premiérovým rokem stoupá.

I přes prohru by G2 měli stále jistotu třetího seedu na Worlds. Jestli ale slavná organizace po něčem touží, je to dominance bez ohledu na druh trofeje. Šance skalpu G2 tedy nejsou vysoké. Vítězové obou zápasů si zahrají ve vzájemném zápase příští týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama