IPL 5 startuje dnes večer!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek IPL 5 startuje dnes večer!

IPL 5 startuje dnes večer!

derk

derk

29. 11. 2012 10:26

Již za pár hodin začne jeden z nejzajímavějších a nejlépe obsazených turnajů.

Reklama

Základní informace o turnaji si můžete přečíst ZDE

Jen ve zkratce - IGN Pro League je pořádané největší herní stránkou na světě. Po šampionátu druhé sezóny půjde beze sporu o největší turnaj v League of Legends. Už jen kvůli tomu, že se účastní šestnáct týmů a mezi nimi jsou i ty nejznámější jména. M

ůžeme zmínit třeba 

 Taipei Assassins, 

 Moscow Five, 

 Azubu Blaze, 

 CLG Europe, 

 Team World Elite a další. Turnaj se bude hrát čtyři dny, hraje se o celkových 100 000. Všechny další informace najdete právě v tomto článku. 

Nezpomeňte si nás přidat na FACEBOOK , aby vám neunikl začátek jednotlivých zápasů, případně reportáže z proběhlých dní.

1) Stream zápasů, časový harmonogram

Dobrou zprávou je, že by se celý turnaj měl dát  ZDARMA shlédnout v HD rozlišení (alespoň se tak zatím nechali IGN slyšet, mě osobně zatím HD stream zdarma nejde). 

Čtvrtek  19:00-06:00 Skupiny
Pátek  19:00-06:00 Play-off
Sobota 19:00-06:00 Play-off
Neděle 19:00-04:00 Finále
2) Skupiny

Systém skupin se bude hrát velice zajímavým systémem označeným jako Round Robin. Nejdříve se odehrají dva zápasy, týmy, které vyhrají si následně zahrají proti sobě a stejně tak týmy, které prohrají. Tyto zápasy rozhodnou o tom, kdo bude na 1. a kdo na 4. místě. Následně se hraje poslední zápas skupiny - ten, kdo prohraje "Winner's Duel" a ten kdo vyhraje "Loser's Duel". Vítěz je ve skupině druhý, ten kdo prohraje je třetí. První dva ze skupiny jdou do play-off Winner's Bracketu, poslední dva ze skupiny jdou do Loser's Bracketu. 

Všechny skupiny budou tedy vypadat takto:

X1 2:0

X2 2:1

X3 1:2

X4 0:2

3) Play-offKaždý tým se dostane do play-off a každý tým má tedy dvojitou šanci. Všechny zápasy ve Winner's Bracketu se hrají systémem best of three. Tým, který prohraje ve Winner's Bracketu jde do Loser's Bracketu. Zkrátka klasický double elimination systém. Přikládám ještě velmi podrobný a názorný obrázek toho, jak bude celé play-off vypadat (klik pro zvětšení).Na jednotlivé zápasy si můžete také vsadit! Podívejte se na www.digibet.com - ale všeho s mírou! :)
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama