IEM - světové finále sezóny!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek IEM - světové finále sezóny!

IEM - světové finále sezóny!

derk

derk

20. 2. 2013 10:16

Pomalu se blíží ke konci sedmá sezóna IEM, již za dva týdny se bude hrát světové finále v Hannoveru!

Reklama
 IEM World ChampionshipDestinace:

Hanover, Německo

Prizepool:

150 000

Datum:

5.3.2013 - 9.3.2013

Týmy:

7 Evropa, 4 Asie, 1 Jižní Amerika

VII sezóna měla stejně zastávek jako sezóna předcházející - čili pět. Nejdříve se hrálo v Guangzhou, potom v Singapuru, v Kolíně nad Rýnem, v Katowicích a před pár týdny ještě v brazilském Sao Paulu. Celkem 12 nejlepších týmů za celou sezóna si zahraje již na začátku března o prize money v hodnotě 150.000 dolarů. 

League of Legends je v soutěži IEM ještě poměrně mladým přírůstkem. První IEM se hrálo vlastně až v druhé polovině roku 2011 (pokud nepočítáme jeden takový "for fun" turnaj v první polovině roku 2011, kam se sjely čtyři týmy a zahrály si každý s každým). V té době začala VI sezóná IEM soutěže, a zároveň první IEM pro všechny LoLkaře. Celou sezónu podával skvělé výkony tým Moscow Five (nyní Gambit Gaming), který celkově vyhrál i světové finále VI sezóny. VII (současná) sezóna byla již více vyrovnaná. Místo amerických týmů, které mají vlastní soutěže se začaly objevovat celky asijské, nejčastěji z Koreji a tím samozřejmě dokázaly pozvednout úroveň ještě o kus výše. Hlavně samotné finále slibuje ohromný zážitek, protože se nejlepší evropské týmy setkají opět po několika měsících s těmi nejlepšími asijskými. Pojďme se podívat, kdo bude hrát!

Skupiny
SKUPINA A SKUPINA B
    Gambit Gaming     Meet Your Makers
    Fnatic     SK Telecom T1 
    Incredible Miracle     SK Gaming
    CJ Entus Blaze*     Anexis eSports
    Millenium      Evil Geniuses
    paiN Gaming     CJ Entus Frost*
*pokud vám tento název něco připomíná, není to náhoda, opravdu jde o celky Azubu Frost a Blaze, které přešly pod křídla CJ Entus (novinku očekávejte v odpoledních hodinách)Průběh turnaje

Hraje se systémem Round Robin na jeden vítězný zápas. Z každé skupiny postoupí tři nejlepší celky. První ze skupiny půjde rovnou do semi-finále play-off, druhý a třetí půjdou do čtvrtfinále. V play-off jsou všechny zápasy bo3, pouze finále je bo5. Podle všeho by se měly streamovat všechny zápasy, protože jich nebude tolik a bude se hrát hned pět dnů, čili se máme na co těšit! Podívejte se na závěr ještě na oficiální video od ESL, abyste navodili tu správnou atmosfére! :)

A pamatujte, půjde o zatím největší turnaj v tomto roce, tak si ho nenechte ujít! 5.-9.3.!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama