IEM Singapore
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek IEM Singapore

IEM Singapore

derk

derk

24. 11. 2012 09:18

Souběžně s Dreamhackem běžel ještě jeden turnaj. IEM Singapore. Pojďme se podívat na podrobnosti.

Reklama

 IEM Singapore se nakonec účastnilo mnoho týmů, které neměly původně jet. Hlavně kvůli tomu, že celky jako Moscow Five, CLG Prime, CLG Europe, Azubu Blaze, Invictus Gaming odřekly účast a daly přednost jiným turnajům.

Finále je u konce! Po třech krásných hrách známe vítěze -  Meet Your Makers! Gratulujeme k vítězství a jsme rádi, že tým "z Eastu" vyhrál svůj první offline turnaj. Doufejme, že je budeme vídat častěji!
Finále turnaje IEM Singapore -  Absolute Legends NA vs.  Meet Your Makers

To vedlo k tomu, že bylo pozváno několik celků, které na tom nejsou daleko tak dobře jako přední nasazení a podle toho taky vypadal průběh turnaje. Připomeňme si skupinu A, kde byl tým s názvem

 Armageddon, kterému se povedlo prohrát všechny tři hry pod dvaceti minutovou hranicí (jednu hru za 11 minut, druhou za 13). Je na pováženou, jak se takový tým do turnaje dostal, protože samotná účast v turnaji znamenala odměnu 2 500 dolarů. 

Podle proběhnutých zápasů je vidět, že se do finále dostaly celky

 Absolute Legends NA a potom polští

 Meet Your Makers, které můžete znát hlavně z Go4LoL na eastu, kam si pravidelně chodí pro 200 euro. V turnaji se stalo jediné překvapení - a to že EloHell nepostoupili ze skupiny, i když se s nimi počítalo do finále. Problémem bylo to, že EloHell po první vyhrané hře za třináct minut lehce podcenili další soupeře a začali, jak se tak laicky říká, "trollovat". Meet Your Makers předvádí během turnaje skvělé výsledky a opravdu se jim daří. Je pěkně vidět nový tým, který hraje na světové úrovni!

Největším problémem turnaje bylo asi pro všechny Evropany to, že se hraje na Východě a díky časovému posunu se většina zápasů hrála mezi 2. a 7. hodinou ranní. Z tohoto důvodu a ještě kvůli slabé účasti jsme dali přednost Dreamhacku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama