IEM Katowice - kvalifikované týmy
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek IEM Katowice - kvalifikované týmy

IEM Katowice - kvalifikované týmy

derk

derk

8. 12. 2012 11:04

V lednu příštího roku je naplánovaná poslední IEM akce 7. sezóny. Už známe evropské týmy, které se akce zúčastní.

Reklama

       IEM Katowice 2013Destinace:

Spodek, Katowice, Polsko.

Prizepool:

$ 50 000

Datum:

18.1.2013 - 20.1.2013

Týmy:

4 Evropa, 2 Asie, 2 Amerika

Na tento prestižní turnaj se pokusily kvalifikovat i tři domácí celky -

 eSuba,

 eXtatus a

 eEriness. Jak se jim dařilo najdete v tomto článku .

Jak už to tradičně bývá, na celou akci pojede 8 týmů. 4 z Evropy, 2 z Ameriky a 2 z Asie. Týmy se mohou kvalifikovat pouze tak, že vyhrají online kvalifikační turnaj pro daný region. A zatímco v Americe a Asie se ještě nehrálo, Evropa už zná své reprezentanty. Tři týmy postoupily z crossrealm kvalifikace a jeden tým z polské kvalifikace, neboť je turnaj v Polsku.

V minulém článku jste mohli vidět systém, kterým se hrálo. Dvě kvalifikace pro oba servery (East i West) a následně velká crossrealm kvalifikace, kam postoupili vítězové všech turnajů (4) a potom 4 "nejlepší" evropské celky, které byly automaticky pozvány. Tuto crossrealm kvalifikaci tedy hraje osm týmů a hraje se systémem double elimination. Každý tým má tedy šanci postoupit, i když jednou prohraje. Včera večer jsme celou akci mohli sledovat na streamu, pojďme se podívat, jak to dopadlo.

   

Nakonec tedy postupují tyto celky: Moscow Five , SK Gaming a Fnatic .

 CLG Europe se nekvalifikovali a mnozí by si mohli stěžovat na rozlosování pavouka, ale kartami spíše zamíchala prohra Fnaticu v prvním kole (zřejmě kontumace z důvodu nedostavení se). Bylo totiž pravděpodobné, že Fnatic postoupí a ve druhém kole porazí právě SK Gaming. To se ale nestalo a Fnatic si prokousával cestu Loser's Bracketem, kde potkal i CLG Europe, které prohrálo ve WB proti Moscow Five. SK Gaming si zatím v semi-finále poradilo s papírově nejslabším soupeřem celé "semi-finálové čtyřky" a spolu s Moscow Five postoupili do finále WB, což znamená kvalifikaci. Fnatic si mezitím poradil v LB s NieOrgarniamyPatch a kvalifikoval se také.

 

Čtvrtým a posledním týmem, který bude reprezentovat Evropu musel být jeden z polských celků. Jak už bývá zvykem, země která hostuje IEM vždy dosadí jeden ze svých týmů. V Polsku se tedy hrála online kvalifikace, které se účastnilo kolem 80 týmů. Nejlépe dopadli Meet Your Makers , kteří turnajem projeli jako nůž máslem a ve většině her zvítězili za dvacet minut. Stali se tak čtvrtým evropským celkém, který se zúčastní IEM Katowice v lednu příštího roku. 

V Asii se bude hrát 9.-10.12. a v Americe 18.-19.12. a 22.12.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama