IEM Cologne dohráno
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek IEM Cologne dohráno

IEM Cologne dohráno

derk

derk

17. 12. 2012 11:04

A další turnaj ze série IEM je u konce. Pojďte se s námi podívat jak to dopadlo a na replay zápasů.

Reklama

Pokud vás zajímá, jak se hrálo první dny, podívejte se do tohoto článku . Najdete zde vše potřebné. My se ale už přesuneme ke včerejšímu play-off.

Včera bylo na pořadu play-off celého turnaje. Z obou skupiny postoupily dva nejlepší týmy, které hrály semi-finále a vítězové následně i finále. Ve hře byly dva evropské (Fnatic, Meet Your Makers) a dva asijské týmy (SK Telecom T1 a CJ Entus).

První semi-finále  Meet Your Makers vs.  SK Telecom T1 (0:2)
Záznam z první hry (Aj)Záznam z druhé hry (Aj)Druhé semi-finále  Fnatic vs.  CJ Entus (2:1)Záznam z první hry (Aj)Záznam z druhé hry (Aj)Záznam z třetí hry (Aj)Finále  Fnatic vs.  SK Telecom T1 (1:2)Záznam z první hry (Aj)Záznam z druhé hry (Aj)Záznam z třetí hry (Aj)Catch the Teemo funmatch (Aj)Záznamy v češtině z celého včerejšího turnaje ZDE!

Vítězem celého turnaje se za finálového stavu 2:1 stal celek  SK Telecom T1.

Potvrzuje tak dominanci asijských týmů. Na druhou stranu hrál velmi vyrovnané hry jak proti MYM, tak proti Fnatic a je pro nás radost řici, že máme další schopný evropský tým, který dokáže konkurovat světové špičce. Ano, mluvím o

 Meet Your Makers, kteří si připsali na své konto skalpy 

CLG Europe,

 Team ALTERNATE i

 CJ Entus. A to nemluvím o IEM Singapore, které dokázali celé vyhrát. Uvidíme, jak jim to půjde v blízké budoucnosti. 

Ještě jedna zajímavost -  

 CLG EU Wickd se nechal slyšet, že předvedli velmi špatný výkon a jsou si toho vědomi. Jejich forma je nyní velmi špatná a to hlavně kvůli tomu, že za posledních pár měsíců neměli skoro vůbec žádnou šanci trénovat a pouze cestovali po turnajích a po světě. Říkal, že jakmile se vrátí do svého Gaming Housu, tak začnou pořádně trénovat a ve třetí sezóně je uvidíme silnější, než kdy dřív. Doufejme, že se jim to povede!

1. místo  SK Telecom T1 $ 15 500
2. místo  Fnatic  $ 8 500
3.-4. místo  Meet Your Makers CJ Entus $ 4 500
5.-6. místo  CLG Europe Millenium $ 3 000
7.-8. místo  Team ALTERNATE mousesports $ 2 500

Další turnaj v sérii IEM bude IEM Katowice v Polsku, který se bude konec v druhé půlce ledna příštího roku. Potom ještě IEM Sao Paulo a následně IEM finále. Takže se máte na co těšit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama