Ideální rating
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Ideální rating

Ideální rating

Bhaal

Bhaal

1. 1. 1970 00:00

Vítejte v dalším blogu Bhaalových pochodových myšlenek, které vymýšlí ve sprše nebo na záchodě. V tomto díle se budu zabývat tím, co je ideální rating, klady a zápory vysokého ela aj. Jedná se o text zaměřený na server east, kde

Reklama

Ideální rating - jak již název blogu napovídá budu se vám snažit přiblížit, co to je a kde je podle mého nejlepší hrát. Jelikož jsem hrál v season 1 na 1600+- ratingu a nyní se pohybuji na 2k, tak mám trošku ponětí o tom, jak to kde funguje.

Teoreticky je váš ideální rating něco po tom, co odehrajete 100 her. Bohužel jen čistě teoreticky. Na menším ratingu (1500-) nechce nikdo hrát supporty, dokonce i AD carry tam většinou zbývá až jako čtvrtý pick, což je celkem smutné. Světlá stránka - fronta málokdy překročí 3 minuty.

Na druhou stranu na 2k elo už se znáte s většinou hráčů, víte jakou roli hrají nejraději, jestli dokážou protáhnout hru nebo to jsou trollové. Fronta už se zde zvyšuje na většinou 10 minut v případě soloQ. Pokud jdete s někým duo, může to trvat i 30 minut než to najde tým.

Tak a teď zpátky k tomu, co je to ten ideální rating. Pro mě osobně se jedná elo, kde si pěkně zahraju, nemusím hrát super dobře, abych protáhl hru, lidi nenadávají, když se někomu nedaří, čas na queue maximálně 10 minut, v 90% případech si vemu, co chci, lidi nebrečí, že musí hrát supporta a méně AFK (nepočítám d/c) hráčů.

Tohle všechno zažívám na svém současném ratingu 2k. Pro každého je ideální rating někde jinde. Pokud hrajete hodně duo, doporučil bych rating 1800-1900 a to z toho důvodu, že na 2k jsou, jak už jsem psal strašně dlouhé fronty, pokud jdete duo.

Abych to všechno shrnul, co považuji za ideální elo - stačí hrát průměrně až dobře, nemusíte táhnout hry, queue do 10 minut (kdysi to bývalo 5 minut), nikomu nevadí, že na něj zbyde support, hrát roli, kterou preferuji ve většině případech a úbytek AFK lidí a trollů. Kvůli tomuhle se snažím držet na 2k, nejít o moc nahoru ani dolů, ať nečekám půl dne na hru.

A jaký je váš současný rating? Líbí se vám tam? Je to váš ideální rating? Myslíte si, že máte navíc? Jak si představujete svůj ideální rating? Neváhejte a napište to do komentářů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama