I přes malé nerfy má Aurora obrovský winrate, který stále stoupá
i Zdroj: Riot Games
Zajímavosti League of Legends Článek I přes malé nerfy má Aurora obrovský winrate, který stále stoupá

I přes malé nerfy má Aurora obrovský winrate, který stále stoupá

Giry

Giry

Aurora se nejspíš brzy objeví v profesionálních hrách. Nejnovější přírůstek mezi šampiony v League of Legends totiž zejména ve vyšších divizích dominuje solo linkám.

Reklama

Vastayská čarodějka z Freljordu se kvůli banu do ranked her nedostane v téměř 60 % případů (pro porovnání druhý nejbanovanější šampion je LeBlanc s 29 %). I to ukazuje, jak Aurora dominuje.

Když se do hry dostane, na midu vyhrává 52.45 % her, na topu ještě víc - 53.07%. Nutné je však zmínit, že jsme dosud brali v potaz statistiky pro divize Emerald a vyšší. Statistiky wiratu a banratu Aurory se zvyšují a snižují právě společně s divizí. Na nizkém elu je Aurora mnohem méně úspěšná.

Riot ve středeční aktualizaci sice pro Auroru připravil mnoho změn, většina z nich může však být zařazena do QoL úprav, jen částečně šlo o balanční změny. Malá nerf Aurora přesto dostala, snížilo se například poškození její ultimátky a zvýšil se coooldown na schopnost s neviditelností.

Lze tedy předpokládat, že si Riot připraví další nerfy do nadcházející aktualizace. Pokud však Auroru nechá stejně silnou až do světového šampionátu, můžeme si být jistí, že ji uvidíme neustále zabanovanou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama