Novinky League of Legends Článek Hymna k letošním Worlds sbírá po dnešní premiéře miliony zhlédnutí, Defta dohnala k slzám

Hymna k letošním Worlds sbírá po dnešní premiéře miliony zhlédnutí, Defta dohnala k slzám

Giry

Giry

4. 10. 2023 14:03

Světový šampionát v League of Legends tentokrát sáhnul po známé k-popové skupině, aby nazpívala hymnu k letošnímu turnaji. A ukazuje se, že šlo o správnou volbu. Po dnešní ranní premiéře si hráči song chválí.

Reklama

Video k songu se zaměřuje na úřadujícího světového šampiona Defta a jeho cestu kariérou, která vedla k vítězství na loňském Worlds. V záběrech jsou vidět různí hráči z mnoha světových lig, s kterými se Deft potkal. Z evropské ligy LEC vystupují ve videu dva marksmani Rekkles a Hans Sama.

Korejská liga LCK uspořádala ve svém studiu společné sledování premiéry videa a pozvala mimo jiné právě i Defta. Ten se během sledování neubránil dojetí.

V době psaní článku má song GODS na YouTube už přes 3 miliony zhlédnutí. Zatím historicky nejúspěšnější premiéru z hudebních videí League of Legends drží virtuální skupina K/DA se singlem MORE, který nasbíral za prvních 24 hodin 12 milionů zhlédnutí.

Světový šampionát začíná úvodní fází play-in už v úterý 10.10. soubojem mezi PSG a R7. Den před tím se rozhodne o posledním účastníkovi turnaje v souboji mezi evropskými BDS a severoamerickými GG.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama