Humanoid znovu vyzve G2, na Carzzyho čekají BDS
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Humanoid znovu vyzve G2, na Carzzyho čekají BDS

Humanoid znovu vyzve G2, na Carzzyho čekají BDS

Reibl

Reibl

1. 4. 2024 13:39

Úvodní kolo LEC playoffs moc překvapení nepřineslo a většina favoritů s přehledem postoupila do druhého kola. Do Bo5 části mohou už dnes postoupit dva Češi.

Reklama

Playoffs odstartoval Carzzy, který nastoupil proti Nisqyho SK Gaming. Zprvu to vypadalo pro německou organizaci znatelně lépe, když se Carzzyho Yasuo nedokázal vyrovnat Zeri Exakicka. Jenže mince se otočila a český marksman si připsal v následující hře rekordní poškození. Vitality nakonec duel úspěšně otočili a poslali soupeře do spodní části pavouka.

Souboj českých midařů Humanoida a Jackiese opět dopadl lépe pro zkušenějšího Máru, který s Fnatic bere výhru 2:0. Jackies ovšem podle řady analytiků předváděl nejlepší výkony z týmu a ostudu si i přes jasnou prohru neusekl.

Druhý den brali výhru v poměru 2:0 také G2, kteří přehráli MAD Lions KOI a BDS, jenž triumfovali nad Heretic.

Dnes nás čeká druhé kolo, které bude stěžejní. Při výhře si celky pojistí účast v Bo5 části. Jako první nastoupí dneska opět Carzzy proti BDS. Večer nás poté čeká “El Clásico” mezi G2 a Fnatic.

V úterý pak nastoupí čtveřice poražených týmů z víkendu. Poslední šanci získají SK Gaming, kteří vyzvou Heretics. Následně nastoupí GIANTX proti MAD Lions KOI. Prohra znamená dlouhou pauzu. Po konci LEC se totiž hraje MSI a regionální liga odstartuje na začátku letních prázdnin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama