Humanoid otočil sérii proti Cloud9, Carzzy na Worlds končí
i Zdroj: Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Humanoid otočil sérii proti Cloud9, Carzzy na Worlds končí

Humanoid otočil sérii proti Cloud9, Carzzy na Worlds končí

Reibl

Reibl

26. 10. 2023 15:00

Vyřazovací boje na Worlds pokračují. Oba čeští zástupci se pustili do klíčových sérií, kde prohra znamená konec na Worlds. Po dnešku jen jeden z nich na turnaji pokračuje.

Reklama

Historie soubojů mezi Cloud9 a Fnatic sahá až do roku 2013. Tehdy se v Bo3 sérii setkaly týmy prvně. Fnatic zmíněný čtvrtfinálový duel vyhráli a úspěšní byli i v roce 2018 v semifinále proti americkému týmu nebo dnes při swiss fázi. Série začala pozitivně pro americký celek, který po až zbytečně dlouhé hře zdolal evropský druhý seed. Fnatic ale napravili draft, vyhnuli se picku Ezreala a zlepšili úvodní fázi hry. Dostali jsme tedy dvě další vyrovnané hry, které postupně šli pro Fnatic. Ti tak postupují do závěrečného kola této fáze, kde se utkají s jedním z celků se skóre 2:2.

Carzzyho MAD Lions dostali o poznání těžšího soupeře. Čínští Weibo Gaming čekali na výhru od prvního kola, kde porazili NRG. Trpělivost se ovšem vyplácí a i přes výkony španělského junglera Elyoyi si WBG připisují dvě výhry. Carzzy tak na Worlds končí.

Zítra nás čeká finální duel bracketu 1:2, kde se utkají favorizovaní Dplus Kia proti GAM Esports. Následně bychom měli dostat zajímavou podívanou v podobě duelu mezi KT Rolster a LNG. Humanoid by měl znát svého soupeře v sobotu odpoledne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama