Humanoid jde do boje o další LEC titul, v cestě mu stojí tři týmy
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Humanoid jde do boje o další LEC titul, v cestě mu stojí tři týmy

Humanoid jde do boje o další LEC titul, v cestě mu stojí tři týmy

Reibl

Reibl

16. 2. 2024 13:37

Evropská liga míří do závěrečné části playoffs. Šanci stát se zimním mistrem mají G2, BDS, MAD Lions KOI a Fnatic s českým midařem Humanoidem.

Reklama

Víkendové playoffs započne už v pátek soubojem mezi MAD Lions KOI a Fnatic. Pokud můžeme nějaký z potenciálních duelů doporučit, určitě to bude tento. Zápasy Fnatic a MDK patřily k těm nejzajímavějším v uplynulých týdnech. Oba celky se už střetly v Bo3 části, kdy si Fnatic uzmuli výhru v poměru 2:0. Skóre ovšem nevypovídá o vyrovnanosti obou her. Španělská organizace plná nováčků jistě lační po odvetě a výkony proti GIANTX a Vitality naznačují, že se tým ještě více sehrál.

Fnatic rovněž působí stále sehranějším dojmem. Zejména Noah zářil v sérii proti SK Gaming. Trochu se ale trápil topař Oscarinin. Rozhodně sledujme také bitvu španělských junglerů Razorka a Elyoyi. Premisa uplynulých zápasů slibuje, že by mělo jít o výbušný duel, kde se diváci nudit nebudou.

V sobotu vyzvou BDS pátečního vítěze. Ačkoliv mají BDS za sebou několik úspěšných splitů, na titul organizace čeká od vstupu do LEC. Celek jednoznačně padl proti rozjetým G2, avšak postup přes MDK nebo Fnatic do odvety je reálný.

Neděle bude patřit samotnému finále a těžko stavět G2 do jiné pozice než jako favority celého splitu. V pondělí Caps ukázal, že stále patří mezi evropskou, možná i světovou elitu. BrokenBlade také zažívá skvělé playoffs a G2 opět chytají pověstnou playoffs formu. Ve vyřazovací části celek ostatně prohrál jen jednu mapu proti Fnatic. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama