Hrát proti Fnatic je pro mě vždy speciální, říká Caps v rozhovoru pro Riftczech
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Hrát proti Fnatic je pro mě vždy speciální, říká Caps v rozhovoru pro Riftczech

Hrát proti Fnatic je pro mě vždy speciální, říká Caps v rozhovoru pro Riftczech

Giry

Giry

28. 6. 2024 17:21

Davkouny z Riftczech při své návštěvě LEC v Berlíně nelenil a vyzpovídal hned několik nejlepších evropských hráčů. Po dnešku budou dostupné všechna videas jeho rozhovory.

Reklama

Už na začátku týdne jsme si v článku ukázali rozhovory s českými midaři, následně ale Davkouny vyzpovídal i Carzzyho. Mluvili spolu o draftech minulého kola nebo třeba o Matyášově tréninku.

V současnosti asi nejlepší evropský hráč Caps Davkounymu prozradil, jaké má pocity pokaždé, když se střetne s Fnatic. Došlo také na hodnocení nedávného MSI.

Zkušený jungler Jankos hovořil o atmosféře v týmu, která panuje po posledních výsledcích. Rozpovídal se i tom, jaké to je neúčastnit se play-off LEC a mezinárodních turnajů, na které byl ve své kariéře dlouho zvyklý.

Německý toplaner Irrelevant z týmu SK hodnotil svůj výkon a výkon celého týmu. Řeč došla i na spolupráci s korejskou dvojicí Rahel a Luon na botu.

Další topař Finn odpovídal na to, jak se Rogue daří v posledních kolech a jak se vyrovnává s tlakem poté, co přišel do týmu jako náhrada za Szygendu. Hovořil také o své motivaci po návratu z LCS do Evropy.

Turecký jungler Closer ve službách Karmine Corp hovořil o své dlouholeté kariéře v Turecku a v USA. Řeč došla i na tlak od fanoušků Karmine Corp a o jeho přátelství s Freezem.

Španělský střelec Supa ve službách MAD Lions hovořil o týmových výkonech a naznačil, že tým se nenachází v úplně ideální situaci. Padla i otázka, jestli tým zůstane spolu i v příští sezóně.

A pokud vám tenhle nášup rozhovorů nestačil, Davkouny vydává ten závěrečný s řeckým supportem Labrovem dnes ve 21:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama