Hraní na 5G připojení doma i na cestách v podání Acer Predator Connect
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Hraní na 5G připojení doma i na cestách v podání Acer Predator Connect

Hraní na 5G připojení doma i na cestách v podání Acer Predator Connect

Giry

Giry

4. 4. 2022 06:00

Mobilita a konektivita jsou tím nejaktuálnějším tématem dnešního světa a své nároky na ně kladou i hráči počítačových her.

Reklama

Mobilita a konektivita jsou tím nejaktuálnějším tématem dnešního světa a své nároky na ně kladou i hráči počítačových her. Acer nejen pod svou gamingovou značkou Predator uvádí na trh novinky, se kterými je připojení k bleskově rychlé 5G síti otázkou pár vteřin a signálu vašeho mobilního operátora. Potřebujete se připojit na cestách? Zařizujete si domácí síť a vyžadujete maximální stabilitu a variabilitu připojení? Nová zařízení značky Acer jsou tu právě pro vás.

Tento článek vznikl na základě testu externího redaktora a obsahuje jeho reálné zkušenosti. Není to náš redakční obsah, ale placená propagace.

Acer Predator Connect D5 5G Dongle – buďte online téměř odkudkoliv

Připojení páté generace máte na dosah. Acer Predator Connect D5 5G Dongle vám zprostředkuje internetovou konektivitu s astronomickou přenosovou rychlostí až 2,7 Gb/s na stand-alone sítích (tedy stojících na čistě 5G standardu) a až 2,5 Gb/s na non-stand-alone (hybridních sítích na pomezí 5G a LTE připojení). Stačí do zařízení vložit SIM kartu s datovým tarifem, nainstalovat na svůj notebook či počítač intuitivní aplikaci Predator Connection Manager a rázem jste online. Dongle je kompaktní, připojuje se přes USB-C 3.1 a přímo v těle má také zabudovaný aktivní chladič pro udržování optimálních teplot.

Hraní na 5G připojení doma i na cestách v podání Acer Predator Connect

Připojit se tak můžete opravdu téměř odkudkoliv. Ať už přejíždíte mezi domovem a školou či univerzitou, trávíte hodně času na pracovních cestách, nebo zkrátka jen chcete být v pohotovosti online všude, kde je to možné. Acer Predator Connect D5 5G Dongle vám zprostředkuje konektivitu přes mobilní sítě vašeho operátora přesně podle vašich potřeb. I když je hlavní devizou 5G připojení, připojíte se samozřejmě i na běžné LTE sítě.

Stěžejní samozřejmě zůstává stabilita a latence spojení. Vyzkoušeli jsme v prostředí non-stand-alone 5G sítě běžné kompetitivní hry typu Counter-Strike: Global Offensive, Team Fortress 2 nebo Valorant a při připojení na regionální servery se odezva držela stabilně kolem 20 až 40 ms. Acer vám navíc v časově omezené nabídce umožní připojení do sítě Gamers Private Network od společnosti WTFast, která zprostředkovává kratší spojení mezi serverem a klientem. Acer Predator Connect D5 5G Dongle je k mání za 7 990 Kč.

Acer Predator Connect X5 5G CPE – herní router s podporou 5G

Komplexní síťové řešení pro váš domov nabízí high-endový router Acer Predator Connect X5 5G CPE. V jeho těle se snoubí technologie klasického kabelového WAN připojení s bleskovou konektivitou sítí 5G. Opět stačí vložit sim kartu vašeho poskytovatele datového tarifu či zařízení připojit k lokální síti a můžete vkročit do digitální sítě obrovskou rychlostí. Router vám zajistí pestrou škálu nejmodernějších technologií. Duální připojení je samozřejmě všestranné a také slouží jako pojistka, kdyby vám uprostřed bitevní vřavy jedno připojení vypovědělo službu, nebo pro optimalizaci latence ve hrách, kde zkrátka na každém okamžiku záleží. Chybět nesmí nízkolatenční standard bezdrátového připojení WiFi 6 a dvoupásmový provoz na frekvencích 2,4 GHz i 5 GHz.

Hraní na 5G připojení doma i na cestách v podání Acer Predator Connect

V těle routeru tepe chipset T750 od MediaTeku s integrovaným 5G modemem, který dokáže operovat při stahování rychlostí až neuvěřitelných 4,7 Gb/s. O precizní optimalizaci využití routeru při zpracování různých úloh se stará Intel Killer Prioritization Engine, který dokáže alokovat využití routeru právě tam, kam potřebujete. Acer ovšem dbá i na bezpečnost a do routeru zabudoval systém Trend Micro Home Security Engine. Ten analyzuje provoz v síti a chrání vás před nebezpečnými stránkami či hrozbou síťových útoků. Ani tady navíc nebudete ochuzeni o možnost vyzkoušení služby WTFast. Rychlost, stabilita a různorodost konektivity jsou klíčovými přednostmi, které vám Predator nabízí. Router Acer Predator Connect X5 5G CPE si pořídíte za 12 990Kč.

Acer Connect M5 5G Mobile WiFi – přenosný hotspot s baterií

Skutečně mobilní a univerzální přístupový bod, který funguje bezdrátově a s integrovanou baterií – to je Acer Connect M5. I ten vám nabídne rychlé bezdrátové připojení ve standardu 802.11ax, tedy WiFi 6, a to zároveň až pro 32 zařízení. Velkou variabilitu vám přinese také možnost připojení přes USB a Ethernet (a to, jak ve smyslu propojení s pevnou sítí doma, tak i napojení externího zařízení drátově) a zařízení můžete dokonce využít i jako powerbanku díky velkorysé kapacitě baterie 6.460 mAh.

Hraní na 5G připojení doma i na cestách v podání Acer Predator Connect

Samozřejmě i tady zůstává hlavním lákadlem konektivita založená na využití 5G sítí (stand-alone i non-stand-alone). Acer Connect M5 využijete univerzálně i s velkým množstvím připojených zařízeními zároveň, ať už zrovna potřebujete pracovat na cestách, relaxovat u hraní oblíbených titulů mimo domov nebo se rychle připojit při výletování. Mobilní přenosný přístupový bod Acer Connect M5 je k dispozici za 9 990Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama