Hráči T1 si zvolili šampiony pro své skiny za vítězství na Worlds, koho si vybrali?
i Zdroj: Riot Games
eSport League of Legends Článek Hráči T1 si zvolili šampiony pro své skiny za vítězství na Worlds, koho si vybrali?

Hráči T1 si zvolili šampiony pro své skiny za vítězství na Worlds, koho si vybrali?

Giry

Giry

3. 12. 2023 08:36

Vítězové světového šampionátu dostanou jako každý rok skiny na šampiona, kterého si vyberou. Podle spekulací kolujících na Twitteru mají hráči úřadujících mistrů už jasno.

Reklama

Každý rok si vítězové Worlds mohou zvolit šampiona, pro kterého bude vytvořen skin s tématikou vítězného týmu. Vzhledem k tomu, že T1 vyhráli světový šampionát už počtvrté, dostaneme čtvrtou pětici šampionů oblečenou do barev tohoto korejského celku.

Tři hráči T1 už měli dávno vybráno, koho si zvolí. Topař Zeus preferoval Jayce. Na něj navíc dostane prestižní skin, protože si vysloužil ve finále ocenění MVP. Jungler Oner si vybral Lee Sina a marksman Gumayusi si zvolil Jinx.

Volba Lee Sina je zajímavá proto, že skin SKT T1 Lee Sin už existuje. Oner si dokonce prý přál, aby během recallu proti sobě jeho T1 Lee Sin a starší SKT T1 Lee Sin bojovali. Uvidíme, jak se s tím tvůrci skinů popasují.

Support Keria si nakonec vybral Barda, váhal ale ještě nad Renatou Glasc. Fakerova volba padla na Ahri. Nejúspěšnější hráč historie League of Legends prý chtěl skin, který by se líbil fanouškům, touto volbou splnil přání mnohým z nich.

Skiny vítězů Worlds Riot obvykle tvoří několik měsíců, do hry se pravděpodobně dostanou v průběhu jara (podobně jako v předchozích letech).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama