Hráč japonského týmu utekl ze strachu o život z tréninkového domu, vyhrožoval mu trenér
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Hráč japonského týmu utekl ze strachu o život z tréninkového domu, vyhrožoval mu trenér

Hráč japonského týmu utekl ze strachu o život z tréninkového domu, vyhrožoval mu trenér

Giry

Giry

8. 7. 2023 03:30

Na japonský tým DetonatioN FocusMe se včera upřela pozornost mnoha hráčů League of Legends. Tamní toplaner Haruki “tol2” Shibata totiž utekl z tréninkového domu týmu a na sociálních sítích odhalil, že za to mohou výhružky od trenéra.

Reklama

Podle hrubého překladu utekl dvacetiletý topař kvůli tomu, že ho hlavní trenér Kazuta “Kazu” Suzuki slovně napadl. Hráč prý cítil, že je jeho život v ohrožení.

Tol2 tvrdí, že byl slovně napadán už od letošního jarního splitu nejen od trenéra Kazu, ale i od bývalého midaře jménem Kyohei “Ceros” Yoshid, který se později přesunul do trenérské pozice.

Když chtěl tuto situaci řešit hráč s vedením, dočkal se podle vlastních slov od ředitele organizace DFM jen pokuty a varování, že bude propuštěn z týmu, pokud se tato informace dostane na veřejnost.

Hráč se také svěřil, že se zhroutil letos v Londýně po brzkém vyřazení japonského týmu z turnaje MSI. Oporou mu byl prý jeho spoluhráč - náhradní marksman Ryo “Milan” Nakamoto. Ve výsledku je na tom tol2 prý velmi špatně psychicky, i když jeho tým zatím prochází letním splitem japonské ligy LJL bez jediné porážky.

Od týmu DetonatioN FocusMe zatím oficiální prohlášení k situaci nepřišlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama